Компанія Wine Enthusiast представила свої вироби на Fama-Presents.


Світовий авторитет по відношенню до всього, що стосується винних погребів, втілений в брендових виробах від Wine Enthusiast (Америка), став доступним нашим відвідувачам. Цим співробітництвом Fama-Presents ексклюзивно представляє бренд на українському ринку, надає унікальну можливість всім бажаючим легко і швидко придбати все необхідне для створення стильного і креативного «винного куточка».

Пропозиції від Wine Enthusiast - це більше 100 років досвіду в проектуванні аксесуарів, меблів і винних агрегатів, які стали доступні для придбання тільки на Fama-Presents.

На нашому сайті Wine Enthusiast представлений в асортименті.

Всім поціновувачам воістину унікальних, стильних і яскравих товарів VIP-класу, Fama-Presents пропонує штопор «Спадщина Богів» - поєднання креативності, практичності і багатофункціональності. Штопор дозволяє багаторазово закривати і відкривати вино, смак вина не губиться навіть після тривалого зберігання.

Унікальна пропозиція надійшла у вигляді стійки RACK KIT - екологічного вироби від Wine Enthusiast. Ця стійка з індонезійської деревини, відмінно вписується в будь-який інтер'єр, легко монтується в будь-якому місці приміщення. Її відмітні властивості - міцність і практичність.

Справжні поціновувачі знають, що вино повинно «подихати», щоб повністю розкрити свій смак і запах. Незамінним предметом в цьому питанні стане графин для вина від Wine Enthusiast - індивідуальне втілення тонкого смаку і стилю, ручна робота від європейських майстрів. Безсвинцова структура графина гарантує ідеальну аерацію вина.

Францзкій бренд Laguiole, в асортименті виробів бренду, ексклюзивно представлений на Fama-Presents набором стейкових ножів. Шість жорстких і гострих лез зроблені з нержавіючої сталі, а кожна ручка має свій колір. Дерев'яна еко-упаковка забезпечує надійне збереження якості ножів і їх функціональність.

Подивитись товари на сайті.