Ексклюзивні пропозиції від Two Guys Bow Ties тільки на Fama-Presents.


Компанія Two Guys Bow Ties (Америка) стала партнером Fama-Presents, наділивши магазин ексклюзивним правом займатися продажами брендової продукції.

Завдяки цій співпраці, поціновувачі краси і креативу зможуть легко обзавестися ручною краваткою-метеликом - інноваційної унікальною розробкою, виконаною на основі деревини. Це ручна робота, тому ніякої однаковості не припускається. Навпаки, індустрія моди розглядає деревину як багатофункціональну і варіативну основу для створення найсміливішиих дизайнерських рішень. Матеріали збираються в усьому світі, включають африканський зебрано, перуанський горіх, південноамериканський Бокотей, каучукове дерево і багато іншого. Це дозволяє задовільнити найвибагливіші запити покупців Fama-Presents.

До того ж, метелики поєднують в собі сучасні тренди і класичну моду. Це спосіб підкреслити тонке відчуття стилю, яскраву індивідуальність і нестандартний підхід до класики. Кожен метелик володіє своїм власним, неповторним дизайном.

Всі ці переваги можна придбати тільки на Fama-Presents, в ексклюзивному асортименті, в різних колірних поєднаннях, на основі різних сортів деревини, але завжди в неперевершеній якості.

Подивитись товари на сайті.