Придбати вироби «first class» від Pasotti Ombrelli тепер можна онлайн.


Luxury парасольки ручної роботи, взірці модних тенденцій, володарі унікальних конструкцій і художніх ручок, виконані з чудових тканин і з творчим підходом до прикрас - все це про Pasotti Ombrelli, світового виробника парасольок, починаючи з 1956 року.

На Fama-Presents Pasotti Ombrelli представлений інноваційними проектами та якістю світового класу. Своїми VIP-парасольками виробник зробив напис «Made in Italy» відомим по всьому світу. Тепер цю ексклюзивну продукцію зможуть придбати і відвідувачі нашого магазину.

В брендових парасолях використовується переважно шовк, а технологія особливого кріплення кілець забезпечує підвищену міцність виробів. Для Pasotti Ombrelli особливе значення має витонченість ручок, їх обробка і гравіювання, які передбачають виключно ручну роботу. Це дозволяє персоналізувати виріб, зробити його саме Вашим.

У нашому магазині запропоновано широкий асортимент товарів класу-люкс від Pasotti Ombrelli.

Наприклад, чоловікам, яким важливо проявляти свою індивідуальність і характер у всьому, потрібно звернути увагу на ексклюзивну парасолю, виконану в синьому кольорі, відтінку берлінської блакиті, декоровану ручкою у вигляді голови лева. Або ж, інтерпретувати свої переваги чорною парасолькою в дрібний принт, ручка якого виконана в золотистому кольорі у вигляді пантери. Витриманий естетичний принт послужить креативної фішкою будь-якого образу

Pasotti Ombrelli представив на Fama-Presents ексклюзивну лінійку ріжків для взуття, в золотистій і срібній оправі, з різними кольоровими акцентами - насиченими і контрастними. Це інтерпретація грації і витонченості, як в ріжку з декором під рожевого фламінго - яскравому і неординарному аксесуарі. Частинка персональних якостей може виражатися в ріжку коричневого кольору середньої інтенсивності, з декоруванням у вигляді золотистої голови коня - акцент на стилі, характері і спрямованості.

Декоративний елемент у вигляді голови лева, в золотистій оправі і контрастному чорному кольорі робить ріжок не просто вишуканим аксесуаром, а й майстерним дизайнерським рішенням.

Ці ріжки цікаві й оригінальні, це ідеальна розробка для людей, які ніколи не опиняться в тіні вищого суспільства. Зробити акцент на інтелекті і способі життя господарів можна за допомогою ріжка з сріблястим дельфіном. Це персоніфікація гідності, миру і гармонії. Винахідливий аксесуар для винахідливих людей.

Велику увагу виробник приділив жінкам. Fama-Presents пропонує творчі дизайнерські парасолі класу-VIP, в різних колірних виконаннях, з гравірованими ручками, дивовижними прикрасами. Це надзвичайні поєднання, як за кольором, так і по комбінаціям використаних матеріалів - різних фактур і оформлень.

На Fama-Presents все це можна знайти в парасолі, стилізованій під рожевого фламінго, який поєднує дивовижні кольори чорного і насиченого рожевого, ручкою у вигляді голови птиці - символом грації та вишуканості. Це хіт бренду - поєднання монохромного чорного верху і строкатою «вивороту» по типу пір'я фламінго.

Подивитись товари на сайті.