Італійські парасольки Pasotti на подарунок: чоловічі і жіночі


Парасолі Pasotti - найрозкішніший захист від дощу

Элитный подарок: книгаІталійський Pasotti Ombrelli, як і багато інших брендів з онлайн-магазину Fama, являє собою сімейне підприємство. Зараз компанію з Апеннінського півострова очолює Нікола Беготті, онук засновниці Ернести Пасотті. Історія бренду почалася з віри цієї жінки у приголомшливі парасольки ручної роботи, які будуть цікаві великій кількості людей.
В молодості Ернеста працювала на фабриці парасольок в модному Мілані, проте родом була з маленького села Кастеллуккйо. Цей скромний населений пункт розташований в провінції Мантуя, яка в свою чергу входить в область Ломбардія. Столицею області є Мілан, де сеньйора Пасотті набиралася досвіду, перш ніж зважилася почати свій бізнес в 1956 році.
У своєму веденні бізнесу Ернеста була не одна. З нею активно рука об руку йшов її чоловік, Вітторіо, який взяв на себе продажі. Таким чином Pasotti з самого початку був сімейним підприємством. Поки Вітторіо займався операційною діяльністю, Ернеста робила парасольки, кожна з яких була в єдиному екземплярі. Вона ж і продавала їх безпосередньо, іноді переміщаючись на своєму скутері. Так, поступово з маленької артілі вони перетворилися в досить велике підприємство з більш ніж сотнею співробітників. А їхні парасолі стали користуватися попитом не тільки в Італії, але і по всьому світу.
Однак на стику 80-90-х років переможний шлях Pasotti опинився під загрозою. Ринок масово заполонили не такі якісні, проте дешеві китайські парасольки. Бізнес італійського бренду став сильно від цього страждати. Але Pasotti зміг продемонструвати гнучкість і з честю вийти з ситуації. Він просто переорієнтувався на створення парасольок Pasotti преміум-класу. У цій елітній ніші італійці вже не знали собі рівних. Тепер їхня продукція продається в більш ніж 75 країнах на всіх континентах, окрім Антарктиди.
Pasotti займається не тільки парасольками, з-під рук майстрів бренду також виходять чудові тростини і розкішні ложки для взуття. Однак саме перші принесли славу фірмі. Таку популярність італійські парасольки Pasotti придбали з кількох причин. Одна з них - це вміння, напевно, всіх жителів Апеннінського півострова поєднувати розкіш і елегантність. Парасольки Pasotti не виглядають позбавленим смаку предметом, хоча майстри не соромляться у своїй роботі використовувати дорогоцінні камені, робити золоті ручки і так далі. Інша причина затребуваності продукції італійської компанії – це практичність. Особливо гостро це помітно на прикладі парасольок для прекрасної половини людства.Элитный подарок: книга

Жіночі парасолі Pasotti

Хоча через свою вишуканість вони швидше будуть асоціюватися з крихкістю, навіть найелегантніші жіночі парасольки від Pasotti захистять господиню від дощу і встоять проти сильного вітру. По надійності їх можна порівняти зі швейцарським годинником і німецькими автомобілями. Так що з придбанням парасольки Pasotti Ombrelli ви отримаєте не тільки стильний аксесуар, але і вірного друга. Серед кольорів парасольок можна вибрати рожеві варіанти, зелені, квіткові, чорні та багато інших. Багато з них прикрашені різними ручками на зразок єдинорога, пуделя, жирафа, чихуахуа і так далі.

Элитный подарок: книгаЧоловічі парасольки Pasotti

Італійський бренд не обділив увагою і чоловіків. Для них також є широкий асортимент шикарних аксесуарів. Кожна зі складних парасольок Pasotti доповнить ваш образ і при цьому не дозволить дощу зіпсувати ваш костюм і цінні папери. Як і у випадку з жінками, для чоловіків італійські майстри зробили парасолі різних кольорів і з різноманітними видами рукояток. Так що ви легко зможете підібрати подарунок собі або вашому другу в інтернет-магазині Fama.
Багато аксесуарів компанії прикрашено оригінальною ручкою. Це може бути золотий лев, срібний бульдог, єдиноріг або папуга. Завдяки такій деталі ви можете підібрати собі або другу на подарунок парасольку, яка буде відображати індивідуальність людини. Або якщо людина сприйнятлива до іронії, можна пожартувати над нею за допомогою грамотно підібраного презенту. Наприклад, якщо ваш друг відомий своєю хитрістю - подаруйте йому парасольку з навершям у вигляді змії.
Pasotti - це чудовий приклад сімейного бренду, який почався з мрії однієї простої італійської дівчини, а став міжнародною компанією. Також його можна занести у підручники з бізнесу як фірму, яка змогла в умовах жорстокої конкуренції знайти вихід з кризи. Але перше, що спадає на думку при згадці Pasotti - це їхні чудові парасольки. Кожен з них додасть завершеності вашому образу і при цьому захистить від опадів. Тому італійська парасолька Pasotti на подарунок - це ідеальний варіант на день народження або будь-яке інше свято.