Ексклюзивні пропозиції від EL CASCO на Fama-Presents.


Співпраця Fama-Presents зі світовим виробником першокласних офісних пристосувань EL CASCO (Іспанія) - це ексклюзивна можливість стати володарем статусних аксесуарів або знайти елітний подарунок для вимогливих і неординарних особистостей.

Якість і надійність виробів EL CASCO досягається використанням високоякісних матеріалів, застосовується тільки ручного полірування. Це справжні витвори мистецтва, ручна робота по створенню творчих предметів, в обробці нікелем і золотом. У творчому процесі формування та втілення оригінальних ідей застосовується сталь, мідь, хром, латунь і натуральна шкіра.

Всі вироби поодинокі в своєму роді, це першокласні творіння без натяку на однаковість, аксесуари представницького класу. До кожного виробу виробник формує індивідуальний підхід, винятковий спосіб з'єднання сучасної функціональності, класичної строгості, вишуканості і незрівнянного стилю. Ручне полірування дає можливість працювати над формами і вигинами, бережно обробляти кожен міліметр цих зразкових витворів, покривати кожен з них трьома видами шляхетних металів. Для дизайнерських рішень EL CASCO ручне полірування запорука неосудливої зовнішності, якісною як за складом, так і візуально.

Саме безпосередній підхід до колекції забезпечує високий попит на шедеври EL CASCO. Для кожної заможної людини поєднання неповторної якості, яке забезпечується ручним поліруванням, професіоналізмом виробника і талановитим виконанням майстрів, це ідеальна можливість підкреслити свою особистість і спосіб життя.

Компанія була заснована в 1920р., Починала з виробництва зброї. Після розширення лінійки товарів, з'явилися унікальні проекти в дизайнерському виконанні степлерів та інших канцелярських товарів. Більш того, світове визнання компанія отримала в сфері виробництва різноманітних аксесуарів і предметів інтер'єру. Але ось вже більше 80-ти років займається виробництвом письмового приладдя.

На Fama-Presents доступні вишукані ексклюзивні колекційні пропозиції від EL CASCO, які стануть доцільним придбанням для цінителів якісного офісного інвентарю. На ринку, EL CASCO - це зразок неординарності і креативу, а ручне полірування - аксіома кожного шедевру, незалежно від типу, параметрів і форм.

Подивитись товари на сайті.