Золоті правила дорогих подарунків


Розкішні подарунки, якими обмінюються знаменитості, знаходяться під прицілом папараці, смакуються на сторінках глянцевих журналів та обговорюються по всьому світу. Однак дорогі подарунки – не лише для зірок і мільйонерів. У кожної людини в житті з'являється привід дарувати (і отримувати!) дорогі подарунки.

Дорогий подарунок – це ідеальний варіант для привітання заможної людини: успішного друга, ділового партнера, колеги або начальника. Нагодою для привітання може бути день народження, професійне свято, вдалий контракт, весілля або ж підвищення по службі. Це відмінний спосіб не лише продемонструвати свою прихильність до людини, але й можливість підкреслити високий статус, соціальне становище, заручитися підтримкою і заявити про свій бездоганний смак.

Якщо ви обираєте бізнес-подарунок, найкраще віддавати перевагу якісним і функціональним речам, які можна використовувати в роботі. Якщо ви вирішили порадувати іменинника аксесуарами для офісу, уявіть, як вони будуть виглядати в інтер'єрі, чи впишуться в дизайн. Також непоганим варіантом будуть різноманітні ділові аксесуари: портфелі, запонки, краватки, парасольки та інше.

Вдалою нагодою для вручення дорогого подарунка родичам або друзям може бути ювілей, знаменна дата або весілля.

Дорогі подарунки

Обираючи подарунок для жінки на ювілей, зверніть увагу на її вподобання та інтереси. Ваш подарунок не залишиться непоміченим, якщо він буде пов'язаний з її хобі або улюбленим заняттям. Цим ви не лише зробите іменинниці приємно, а й продемонструєте свою уважність і чемність. Якщо ж ви не впевнені в захопленнях винуватиці свята, виберіть щось, що порадує будь-яку жінку, наприклад, оригінальна шкатулка для прикрас та інших дрібниць. Крім того, не забудьте супроводити подарунок чималим букетом. Аромат квітів здатний підняти настрій будь-якій представниці прекрасної статі.

Чоловікові-ювіляру можна подарувати ексклюзивний набір шахів, мисливський набір або незвичайний набір келихів для віскі.

Якщо вас запросили на весілля, подбайте про подарунок заздалегідь. Бездоганним вибором стануть аксесуари для будинку, наприклад, вишукані келихи для шампанського, фотоальбом для майбутніх спільних фотографій молодят або розкішний постільний гарнітур.

Також дуже доречною в якості подарунка буде ікона, зокрема, ікона Божої матері або Спасителя. Ці ікони вважаються покровителями молодят у подружньому житті.

Важливо відзначити, що саме поняття «дорогий подарунок» досить розмито. Може йтися як про яхту, автомобіль або персональний острів, так і про ювелірну прикрасу, дизайнерський аксесуар або предмет декору ручної роботи – кожен вибирає подарунок за рівнем своїх можливостей та відповідно до нагоди і статусу винуватця свята. У Fama ви можете підібрати подарунок у будь-якій ціновій категорії і для будь-якого випадку, ощаслививши близьких ексклюзивними презентами вищої якості.