Значення кольору при виборі подарунка


Обираючи подарунок, ми неодноразово стикаємося з цілою купою питань. Що подарувати? Як обрати подарунок? Як упакувати? І на кожному з цих етапів ми стикаємося з питанням: а який обрати колір подарунка чи упаковки?

Ми вирішили розповісти вам про основні правила та значення кольорів, на які варто звертати увагу при виборі подарунка. Адже колір, не менш, ніж сам подарунок, здатний створювати настрій і заряджати енергією.

У першу чергу, звичайно, варто звернути увагу на особисті вподобання людини, якій ви збираєтеся зробити подарунок. Якого кольору одягу і аксесуарам вона віддає перевагу? Який її оточує інтер'єр? Все це допоможе вам зрозуміти, які кольори подобаються винуватцю свята і вгадати з подарунком на 100%.

Якщо ж ви не впевнені у своїх спостереженнях, вам допоможе розібратися наша стаття. Кожен колір символізує певні якості і властивий людям певного характеру. Прочитавши наші підказки, ви зможете визначити, який колір найкраще підходить для подарунка дорогій вам людині.

Якого кольору подарунок зробити?

Наприклад, білий колір – це колір чистоти, відкритості, святості. Цей колір чудово поєднується з усіма іншими.

Вважається, що любителі білого думають не стереотипно і завжди готові почати життя з чистого аркуша.

Чорний колір пов'язаний з внутрішнім світом людини, тим, що приховано у глибинах душі. Це амбівалентний колір, адже він пов'язаний одночасно і з завершенням циклу, і з початком. У той же час сірий колір – суміш білого і чорного – є вираженням чогось середнього, проміжного, помірного. Це колір гармонії, спокою і стабільності. Люди, які віддають перевагу цьому кольору, розважливі, вміють балансувати і справлятися зі складними ситуаціями.

Рожевий – колір романтики та любові. Він сприяє створенню почуття комфорту і ніжності. Це колір для чуттєвих особистостей, які вміють м'яко виходити з гострих конфліктних ситуацій.

У той же час надлишок рожевого може свідчити про спробу уникнути зіткнення з реальністю і зайвої мрійливості.

На противагу йому блакитний – колір спокою інтуїції, внутрішньої гармонії, духовного зростання. Цей колір асоціюється з легкістю.

Вважається, що цей колір має болезаспокійливу властивість. Це колір для спокійного і розважливого людини.

Синій колір – символ сталості, строгості та серйозності. Люди, які віддають перевагу синьому, як правило, люблять порядок і систематичність.

У той же час фіолетовий включає в себе одночасно і спокій, і божевілля. Цей колір пов'язаний з творчістю та інтелектом, в ньому є щось містичне і загадкове.

Червоний є кольором вогню та пристрасті. Цей колір чудово підходить цілеспрямованим, активним і енергійним людям, які люблять дивувати і епатувати.

Помаранчевий колір несе теплоту, позитивну енергію і радість. Цей колір завжди сприяє гарному настрою і радує око. Він налаштовує на гармонію і довіру.

Жовтий колір добре фіксується в пам'яті і символізує інтуїцію та інтелект. Цей колір обирають товариські і прагматичні люди, наповнені енергією і впевнені в собі.

Один з його відтінків, золотий колір, символізує славу і владу. Це колір цілеспрямованих людей.

Люди, які обирають зелений колір, відрізняються високою працездатністю. Зелений є кольором життєвих сил і процвітання.

Це колір природи і постійного оновлення. Зелений колір створює відчуття миру і гармонії, адже саме так ми відчуває себе на природі, далеко від міської суєти.

Знайшли в цьому описі своїх близьких? Сподіваємося, що допомогли вам вирішити дилему з кольором. А де вибрати подарунок – ви знаєте і так, адже Fama завжди до ваших послуг.