Ювелірна сенсація від Judith Leiber на Fama - unique presents.


 

Американський ювелірний бренд Judith Leiber - справжня знахідка для тих чоловіків, чиї кохані жінки встигли перенасититись банальними прикрасами. Fama - unique presents допоможе підібрати подарунок, в якому будуть гармонійно поєднуватися професійна майстерність і розкішний дизайн.

 

Над кожною прикрасою Judith Leiber трудяться відразу кілька майстрів своєї справи, що гарантує бездоганну якість і унікальність всіх виробів. Поліровані вручну, прикраси покриті 24 К золотом, нанесення якого втричі перевищує стандартну кількість золота. Деякі з ювелірних прикрас мають родієве покриття, яке збільшує міцність виробів, захищає від подряпин і підтримує їх красу.


       

Також не можна не сказати про те, що кольє, каблучки, браслети вручну розписуються емаллю і прикрашаються кристалами SWAROVSKI та напівкоштовним камінням різних відтінків.

Fama - unique presents рекомендує Вам ювелірний бренд Judith Leiber, адже прикраси ручної роботи з бездоганним дизайном - чи не це запорука кращого подарунка, який тільки може собі уявити представниця прекрасної половини людства?