Топ-5 найцікавіших подарунків в Україні


Підбір вдалих подарунків нерідко вимагає багато часу, креативного мислення та творчого підходу. У прагненні здивувати родичів, друзів і колег ми перебираємо безліч ідей, намагаючись знайти компроміс між чимось корисним і в той же час небанальним. Для того, аби полегшити вам завдання, ми підготували добірку цікавих та функціональних подарунків на всі випадки життя.

1. Ручна кавоварка Wacaco Minipresso

Незвичний портативний пристрій від компанії Wacaco дозволяє насолоджуватися улюбленим напоєм навіть в екстремальних умовах: у поході, в автомобілі, під час прогулянки. Ця еспресо-машина дуже компактна і надзвичайно легка у використанні: вона дозволяє застосовувати будь-яку каву, експериментуючи таким чином зі смаком. Кавомашина ідеально підійде для відданого любителя тонізуючого напою і буде приємно дивувати друзів. Це хороший подарунок для мандрівника, зайнятої людини, а також для романтика.

Купити ручну кавоварку тут.

2. Штопор Silver Legacy від Wine Enthusiast

Стильний і оригінальний штопор дозволить насолоджуватися смаком вина без зайвих зусиль, які зазвичай витрачаються на відкриття пляшки. Такий подарунок особливо припаде до душі представницям прекрасної статі, значно полегшивши їм життя. Цей штопор є не тільки функціональним і зручним у застосуванні аксесуаром, але і ефектною прикрасою – завдяки ретельно продуманому дизайну та високоякісним матеріалам. Штопор від світового бренду винних аксесуарів можна сміливо дарувати друзям та родичам.

Купити штопор тут.

3. Годинник із дерева Past Indicator

Ламповий годинник став відкриттям минулого століття, а останнім часом його популярність стала відроджуватися завдяки неординарності такого аксесуара. Цей незвичайний годинник стане яскравим доповненням інтер'єру і прикрасою робочого столу, а м'яке неонове світло створить атмосферу тепла та затишку. Окрім часу, годинник показує дату, а також виконує функцію будильника. Такий подарунок можна вручити начальнику, колезі і другу, який знає ціну свого часу.

Купити годинник тут.

4. Настільний годинник від El Casco

Іспанський бренд El Casco спершу спеціалізувався на виробництві вогнепальної зброї, а пізніше став випускати канцелярські товари, аксесуари і предмети інтер'єру преміум-класу. Позолочений настільний годинник від El Casco – елітний подарунок для ділової людини, яка знає, як важливо бути пунктуальним. Обов'язково придивіться до нього, якщо шукаєте подарунок для начальника. Годинник стане чудовою прикрасою робочого столу завдяки якісній латуні, вкритій 23-каратним золотом.

Купити годинник тут.


5. Набір для гоління від Six Shooter Shaving Co

Родзинка бренду Six Shooter Shaving Co полягає в тому, що свої аксесуари вони виготовляють зі справжніх патронів або їх частин. У цьому наборі помазок – це магазин пістолета, а ручка бритви виготовлена ​​з особливого сплаву алюмінію, який використовують при виробництві револьверів. Комплект доповнюють підставка для помазка зі срібла і живильний крем. Такий неординарний набір для гоління – бездоганний подарунок для сильного, войовничого чоловіка з гарним смаком.

Купити набір для гоління тут.