Старовинні гравюри ‒ оригінальний і непересічний подарунок


Чи отримували Ви коли-небудь у подарунок гравюру? Погодьтеся, це досить незвичний презент, не надто поширений в нинішній час. В цьому і полягає його особлива привабливість, адже, вибираючи гравюру, Ви не ризикуєте подарувати банальну річ.

Наш шоу-рум нещодавно поповнився цілою колекцією творів графічного мистецтва. У нас Ви зможете знайти гравюри на будь-який смак: рідкісні колекційні екземпляри, ілюстрації знаменитих подій або фотогравюри історичних місць.

Літографія «Лувр і Сена», що датується серединою XIX століття, ‒ це чудовий подарунок для всіх закоханих у Париж, у це «свято, яке завжди з тобою». На цій гравюрі зображений Новий міст ‒ один з найстаріших мостів через Сену, який є одним із символів Парижа.

 

Фотогравюра «Київ. Михайлівський монастир» кінця XIX століття гідно оцінять не лише прихильники історії та жителі столиці, адже на ній зображений оригінальний вигляд одного з найдавніших київських монастирів до його знесення в 1930-х роках. Саме ця святиня стала першим храмом з позолоченим верхом, поклавши початок відповідній традиції.

Плакат «Дивізія СС Галичина» 1943 року ‒ це рідкісний екземпляр, який стане вінцем історичної колекції. Цей плакат свого часу закликав патріотично налаштованих жителів Станіславова (нинішнього Івано-Франківська) прийти на святкове прощання з бійцями-добровольцями дивізії СС «Галичина», що вирушали на битву з більшовицькою Москвою.

 

Рідкісна кольорова літографія «Одеса», виготовлена ​​в Англії в середині XIX століття, зображує прибережні частини міста і гавані. Ця робота має велике культурне та історичне значення. Це хороший подарунок для жителів Одеси і всіх тих, хто обожнює цю «перлину біля моря».

 

Гравюри ‒ це подарунок не лише для романтиків. Оригінальна фотографія «Київ, будівля МЗС України», датована 1980 роком, ‒ чудовий презент для дипломата, посла, працівника Міністерства закордонних справ України або ж просто відданого шанувальника «матері міст руських».

Інші гравюри на будь-який смак і колір Ви можете знайти у нас на сайті. Не бійтеся бути оригінальними!