Новий бренд L'OBJET уже на Fama - unique presents.


Ми дбаємо про те, щоб краса та досконалість супроводжували Вас у всьому, адже тепер Fama - unique presents працює з новим брендом L'OBJET.

Кожен виріб L'OBJET - це втілення принциповості в  роботі компанії та головного правила: прикрашати інтер'єр бездоганними ювелірними виробами, адже він, як і його мешканці, потребує краси та розкоші. Стиль L'OBJET втілюється в ексклюзивних, витончених, функціональних і характерних речах, з якими життя стає вишуканішим, святковим та урочистим.

Професійні художники і ювеліри L'OBJET з Європи та Азії створюють неперевершені предмети декору та посуд. Ці роботи знахідка для колекціонерів і людей, які цінують мистецтво, адже всі лінійки бренду створюються вручну невеликими тиражами. Так, лебідь Bijoux, який підкорив серця мільйонів, дістався тільки 8 власникам.

Це пов'язано з матеріалами, з яких формуються вироби L'OBJET. Майстри використовують платину, 24-каратне золото, фарфор Лімож, кристали Swarovskі. Неймовірні комбінації і сміливі поєднання генерують виразну розкіш, ювелірні шедеври, які хочеться приміряти, наповнити їх грайливістю свій будинок.

L'OBJET володіє безмежним креативом, свіжістю ідей та  сміливістю рішень, майстерно поєднуючи у своїй продукції цікаві кольори, незвичайні елементи, неординарні структури. Особливі техніки формують ексцентричну унікальність L'OBJET, архаїчну і водночас сучасну, в якій втілена щира любов до Середземноморської культурі.

За багато років роботи незмінним залишається тільки одне – неповторність у  з'єднанні традицій із сучасним дизайном в гармонійне ціле. Обмежений тираж, характерний дизайн і одиничність роблять колекції L'OBJET одними з найбільш очікуваних у всьому світі.

Асортимент пропозицій L'OBJET на Fama - unique presents постійно поповнюється, щоб робити Ваш інтер'єр розкішним та  дорогоцінним.

Новинки від L'OBJET вже в каталозі.