Нові картини Дмитра Меуша


Fama-presents з радістю представляє нові роботи сучасного  українського художника Дмитра Меуша.

Дмитро Меуш - це талановитий творець справжніх шедеврів, з їх неймовірною колористикою і композицією, експресією і виразністю. Роботи автора беруть участі в багатьох українських виставках, вони підкорили європейських, американських і українських колекціонерів.

Дмитро Меуш пише картини маслом, і багато років продовжує удосконалити свою майстерність. Тематика картин  дуже різноманітна та виключно цікава.

На картинах Дмитра Меуша природа розкриває всю свою розкіш і велич, відображається в тих гранях, які найбільше цінні та близькі людині.

У автора особливий підхід до міських пейзажів. Вони унікальні своєю позитивною енергетикою, виходом за рамки урбаністічності. Дмитро Меуш передає душу міста, її найпотаємніші  куточки, в яких людина відчуває себе затишно та спокійно. Особливим шармом на картинах наповнені вулички та архітектура міста Львова.

Автор працює з тематикою натюрмортів і квітів. Це особливо вражає, так як тут Дмитро Меуш вдало експериментує  з фактурами, формами і кольорами. Картини виходять яскравими, емоційними, випромінюють позитив, піднімають настрій, наповнюють життя прекрасним.