КОРОЛІВСЬКИЙ ПОСУД ВІД ROYAL BUCKINGHAM НА FAMA – UNIQUE PRESENTS


Royal Buckingham протягом багатьох років є офіційним постачальником посуду і столових приборів для Королеви Великої Британії і Принца Уельського. Продукцію цієї компанії з року в рік вибирають такі знаменитості як Том Круз, Елтон Джон, Кейт Міддлтон, Роман Абрамович, Девід і Вікторія Бекхем. Відтепер товари Royal Buckingham доступні і для клієнтів Fama – Unique Presents.

Компанія об'єднує кілька легендарних англійських брендів: фабрику з виробництва кістяної порцеляни Caverswall, завод з виробництва приладів зі срібла та сталі Arthur Price і фабрику з виробництва столового кришталю Royal Scot Crystal. Їх пов'язує прагнення поєднати в своїй продукції досконалий дизайн і бездоганну якість. Справжнє покликання Royal Buckingham – привносити витонченість і розкіш у кожен будинок. Буз сумніву, продукція цієї компанії дійсно гідна королів.

У нашому бутику представлені келихи, фоторамки та інші предмети декору від Royal Buckingham. Асортимент товарів бренду буде поповнюватися, щоб задовольнити смаки найвибагливіших клієнтів. Радимо звернути увагу на вишукані келихи для шампанського від Royal Buckingham. Вони виготовлені з нержавіючої сталі, покриті сріблом 950 проби та декоровані позолотою. Такі келихи в поєднанні з ігристим вином створять незабутню святкову атмосферу і стануть чудовим подарунком для сімейної пари.




Також неможливо обійти увагою піднос, виготовлений з високоякісної сталі і покритий шаром напилення зі срібла 950 проби. Такий аксесуар чудово впишеться в будь-який інтер'єр. З його допомогою можна легко подати страви до столу або принести сніданок в ліжко коханій людині.


З іншими товарами від Royal Buckingham Ви можете ознайомитися в нашому каталозі.

Каталог