Унікальні книжкові арт-об'єкти - відкрий світ фантазії


Подарунок: книги

Здивувати книголюба не так-то просто, адже у нього за плечима сотні прочитаних повістей і романів. Однак магазин унікальних подарунків Fama пропонує вашій увазі надзвичайну добірку унікальних арт-об'єктів, які закохалися своїм дизайном будь-якого!Книги пропоновані в цій статті - концепти вже створені на замовлення або ж моделі можливих варіантів. Наші майстри можуть здійснити всі ваші побажання з приводу дизайну і змісту. Оригінальні шкіряні вироби стануть відмінним дорогим подарунком. Ми відкриті до співпраці і готові втілити в життя будь-які ваші ідеї.

Книжкові арт-об'єкти на подарунок

ПодарокПодарокПропонуємо вашій увазі концепт оригінального арт-об'єкту. Це альбом для монет в розкішному шкіряному палітурці.
Стильний мінімалізм - вдала комбінація двох видів шкіри, а також сліпе блинтовое і рельєфне золоте тиснення. Підставка під альбом у вигляді монети буде виконана з цінних порід дерева, прикрашена випалюванням, візерунками і вставками зі шкіри. Декоративний елемент підставки забезпечений додатковими Холдер, куди можна вставити найкрасивіші монети з колекції, що зробить арт-об'єкт ще більш оригінальним і привабливим. За бажанням замовника, альбом можна персоналізувати пам'ятним написом, нанесеною методом випалювання на підставку з тильного боку. Альбом виконаний з комбінації натуральних шкір «Castagno» і «Vebsalide Terpano». Обкладинка декорована глибоким блінтовим і рельєфним золотим тисненням.
Дана позиція виготовляється під замовлення в максимально стислі терміни (10-12 днів). У той же час, ми завжди готові розглянути зустрічні терміни від клієнта і виконати замовлення до потрібної дати.

 

ПодарокПодарокТак само дуже хочемо представити арт-об'єкт «Японія і японці», обіграного в стилі середньовічного японського храму. Цей арт-об'єкт був виготовлений за індивідуальним замовленням. В основі проекту - репринт видання 1905 «Японія і японці». Для книги був обраний палітурка з натуральної шкіри і дуба. Обкладинка оригінальної наскрізний архітектури декорована глибоким блінтовим і рельєфним золотим тисненням, а також випалюванням по дереву. Книжковий блок був обрамлений форзацами з полотна з художніми репродукціями полотен японського живопису.
Кілька слів про сам арт-об'єкті: для виготовлення каркаса був використаний цілісний масив дуба, дах була затягнута в натуральну шкіру, на стінах - стилізована під японську ширму драпірування з тканини з художньої печаткою. Арт-об'єкт інкрустований литими елементами з золоченням в 24 карата. У конструкцію також була інтегрована автономна підсвічування на сенсорному датчику. А тепер інформація, в яку важко повірити: на реалізацію даного проекту, було витрачено всього п'ять з половиною днів. Неймовірно, але факт!

Наступним чудовим варіантом для любителів фентезі є збірник з трьох книг "Володар кілець", представлений в футлярі-підставці модульної конструкції, з натурального дерева, затягнутого в шкіру в єдиному стилі з корінці книжок. ПодарокОдне з найвідоміших творів жанру фентезі, роман-трилогія про Подарокгероїв Середзем'я. Дивовижний світ, де в лісах живуть безсмертні ельфи, в печерах видобувають дорогоцінний Міфріл гноми, де правлять мудрі чарівники, - світ, який стане центром протистояння Світла і Темряви, результат якого багато в чому буде залежати від самих маленьких жителів - Хоббітов.
Самі книги виконані з натуральної шкіри «Country Wood» .Обложкі книг оформлені вставками з полотна з художньої печаткою, декоровані глибоким блінтовим і рельєфним золотим тисненням. Обрізи книжкових блоків виконані в авторській техніці золочення з нанесенням репродукцій.

Наступним не менш цікавий арт-об'єктом у вигляді зменшеної копії середньовічної китайської пагоди. В основі арт-об'єкту колекція з 10 книг з філософії стародавнього Китаю - Конфуцій, Лао-цзи, Чжуан-цзи: «Книга про знання і влади», «Мистецтво управління світом», «Книга про істину і силу» та інші трактати. Металевий оклад з наскрізною обкладинкою і вплетеною шкірою, фігурна порізка латуні, складні обрізи книжкових блоків - поєднання технік художньої репродукції по золоту і об'ємного гравіювання. Конструкція пагоди виконана з натурального дуба, частково ПодарокПодарокзатягнута в шкіру, декорована литими фігурки з позолотою, оснащена підсвічуванням і механізмом обертання подіуму на сенсорних датчиках.

Приголомшливе видання "Енциклопедія зброї" призведе цінителів в повний захват. Детально пророблена, прекрасно ілюстрована енциклопедія холодної та вогнепальної зброї. У ній представлені як широко поширені загальновизнані, так і рідкісні оригінальні види зброї, що використовується людством починаючи з раннього середньовіччя і до наших днів.
Комбінація натуральних шкір «Country Wood» і «Nero». Обкладинка книги багаторівнева, оформлена декоративними елементами з дерева і латуні з позолотою, декорована рельєфним золотим тисненням. Обріз блоку виконаний в авторській техніці золочення з нанесенням репродукцій. Підставка натурального з натурального дерева, затягнутого в шкіру в єдиному стилі з книгою, оформлена декоративною композицією «Патронташ» і ножем в піхвах.

Наступна книга "Коні" допоможе відстежити багатовіковий шлях розвитку взаємовідносин людини і коня, розібратися в ПодарокПодарокрізноманітті порід і мастей, дізнатися про особливості поведінки та темперамент коней, а також про правила догляду за ними і умови утримання. Крім того, в книзі детально описані предмети кінської амуніції і правила участі в бігах і скачках, поло і родео. Натуральна шкіра «Gabinetto Brown». Обкладинка оформлена об'ємної композицією «Коні», виконаної в техніці високого барельєфа і декорована рельєфним золотим тисненням. Обріз блоку позолочений з подальшим нанесенням малюнка. Підставка з натурального дерева, затягнутого в шкіру, декорована металевими елементами у формі підкови.

Відмінним подарунком мусульманину буде унікальний Коран на футлярі. Визначний твір арабської літератури VII століття, головна книга все мусульман. Коран містить в собі основні ідеї і принципи ісламського віровчення, охоплює як релігійні, так і побутові аспекти життя людини, формує звід правил поведінки в сім'ї та суспільстві, дає оцінку історичним подіям, служить основою цивільного і кримінального законодавства ряду мусульманських країн.
Даний ексклюзив виконаний з натуральної шкіри «Pull app navy». Обкладинка наскрізна, декорована вставками з латуні з позолотою і рельєфним золотим тисненням. Обріз книжкового блоку виконаний в авторській техніці ПодарокПодарокзолочення з нанесенням орнаменту. Підставка складної архітектури виконана в єдиному стилі з книгою.

Наступний шедевр для тих, хто захоплений грою в гольф, хто хоче більше дізнатися про це елітарному виді спорту. Інформація, доповнена барвистими ілюстраціями, буде цікава і новачкам, які прагнуть зрозуміти суть гри, і професійним спортсменом, бажаючим грунтовно вивчити історію гольфу. Тут можна спостерігати комбінацію натуральних шкір «Country Wood» і «Robbat Verde». Обкладинка книги багаторівнева, оформлена об'ємними елементами з позолоченою латуні, декорована рельєфним золотим і глибоким блінтовим тисненням. Обріз блоку вручну шлифован і позолочений. Підставка з натурального дерева, затягнутого в шкіру в єдиному стилі з книгою, виконана в формі сумки для гольфу.

Як на рахунок прекрасної прози? Видання Пастернака "Вибране" в 4 томах зігріє вашу душу. Обкладинка з натуральної шкіри «Perugia brown». Обкладинки оформлені накладками з дерева з візерунками
лазерного гравірування, вставками з полотна з художньої печаткою і рельєфним золотим тисненням. Обрізи книг ПодарокПодароквиконані в авторській техніці золочення з нанесенням орнаменту. Підставка виготовлена ​​з натурального дуба, оформлена в єдиному стилі з книгою.

 

Так само дуже цікавим екземпляром буде книга "Шедеври архітектури". Автор відібрав для своєї книги найвидатніші зразки споруд, неперевершені архітектурні шедеври, як в західних, так і в східних традиціях, найкращим чином відповідають своєму призначенню - храм, музей, мавзолей, офісна будівля і тому подібні. Комбінація натуральних шкір «Latte»
і «Patina Blue». Обкладинка з вставками з блискучого металу, декорована рельєфним срібним тисненням. Обріз книги виконаний в авторській техніці сріблення з нанесенням репродукцій. Підставка з дерева, затягнутого в шкіру, оформлена в єдиному стилі з книгою.

Вірші і поеми про любов і рідний край, що розкривають перед нами не тільки ліричний, але і драматичний талант всенародного улюбленого поета. Їхні мотиви відомі кожному зі шкільної лави, багато покладені на музику і знайшли ПодарокПодарокнове життя в якості пісень і романсів. Книга Єсеніна "Вірші. Проза. Поезія" передає ліричну атмосферу. Обкладинка з натуральної шкіри «Castagno». Обкладинка оформлена накладками з дерева з візерунками лазерного гравірування, вставками з полотна з художньої печаткою і рельєфним золотим тисненням. Обріз книги виконаний в авторській техніці золочення з нанесенням репродукцій. Підставка з чорнильницею і пером, виготовлена ​​з натурального дуба.

Для автолюбителів представляємо книгу "Класичні автомобілі". У книзі подано вичерпна інформація про автомобілі самих різних марок. Кожну статтю передує міні-блок про ходові характеристики авто, вказані роки випуску. Інформаційні блоки доповнені фотографіями і всілякими цікавими факти по кожній конкретній моделі.
Комбінація натуральних шкір «Robbat cherry» і «Scarlete Beige». Обкладинка оформлена вставками з червоного дерева і хромованої латуні. Обріз книги виконаний в авторській техніці сріблення
з нанесенням репродукцій. Підставка з натурального дерева, обтягнутого шкірою.

Одне з найцікавіших видань - книга "Мода". Ця книга описує історії моди за останні 150 років. У ній цікава і ПодарокПодарокпізнавальна інформація про культових дизайнерів і будинках моди. Історія сучасного світу крізь призму індустрії мод, адже мода - це дзеркальне відображення епохи.

Численні ілюстрації та фотографії доповнюють розповідь про кожного модному напрямку, виникало в той чи інший період часу. Комбінація натуральних шкір «Castagno» і «Cavalli». Обкладинка книги багаторівнева, оформлена об'ємними елементами з позолоченою латуні з кольоровою емаллю, декорована глибоким блінтовим тисненням. Обріз блоку виконаний в авторській техніці золочення з нанесенням репродукцій. Підставка з натурального з натурального дерева, затягнутого в шкіру.

Тут представлена ​​лише мала частина можливостей наших майстрів! Якщо Вас зацікавив який-небудь з варіантів або виникли ідеї для створення арт-об'єкта звертайтеся в інтернет-магазин Fama! Наші менеджери завжди допоможуть і дадуть відповідь на всі Ваші запитання!

ПодарокПодарок

4.6