Скляна автентичність


Незвичайне поєднання краси в неперевершеному виконанні – все це про вироби із муранського скла. Ці італійські прикраси отримали високу оцінку  споживачів по всьому світу, асоціюються із витонченістю та неповторністю. Навіть ті вироби, які створюються по своєрідному шаблону, не відзначаються однаковістю. Адже кожна деталь творіння дизайнера – це копітка робота майстра, який вручну утверджує у кожному міліметрі виробу унікальність та своєрідність, особливу оригінальність та креативність.

Вироби із муранського скла на подарунок

Нестандартний підхід, неординарне виконання, характерна манера роблять вироби із муранського скла  справжніми шедеврами.

Сам матеріал – скло, яке володіє віковою  історією, поєднує у собі традиції єгиптян, фінікійців, китайців. Але лише італійським майстрам  вдалося зробити це ремесло справжнім  мистецтвом. До того ж, сам острів Мурано ніякого відношення до скляного ремесла не мав. Серцем склодувів довгі роки була Венеція, і лише в ХІІІ столітті виникла необхідність перенести цю справу в морський порт Мурано, щоб захистити Венецію від вогняної небезпеки. В цьому місці і зародилась витончена біжутерія із муранського скла, а сам рецепт його виготовлення довгі роки зберігався в секреті.

Прикраси з муранського скла на Fama - Unique Presents

4.4