Шахи - подарунок для близької людини


Подарунок: шахи

Подарок: ШахматыНаближаються свята, і ви підшукуєте відповідний подарунок для близької людини? Якщо вам складно зробити вибір, варто зупинитися на одному з універсальних варіантів. Наприклад, можна придбати цікаву настільну гру. Зверніть увагу на стильні подарункові шахи. Цей чудовий подарунковий набір універсальний і не залишить обдаровуваного людини байдужим. Такий презент припаде до душі багатьом, адже він виглядає дуже стильно і дозволяє насолодитися захоплюючою інтелектуальною грою.

Захоплююча логічна гра

Історія цієї захоплюючої логічної гри налічує неПодарок: Шахматы менше півтори тисячі років. Існує величезна кількість її різновидів, кожна з яких є дуже цікавою. Шахи популярні в усьому світі. Існує навіть вид спорту, пов'язаний з цією грою, в якому постійно проводяться різні турніри і чемпіонати.

Ця гра не тільки дозволяє цікаво проводити час, а й розвиває логічне мислення, зібраність, концентрацію уваги. Людський мозок здатний розвиватися в процесі розумових тренувань. Шахи є універсальним тренажером, який за своєю ефективністю не має аналогів. Вони мають такі переваги:

 - дозволяють підвищити рівень IQ;
 - розвивають посидючість;
 - вчать мислити логічно, прораховуючи свої дії на кілька ходів вперед;
 - покращують пам'ять;
 - сприяють поліпшенню концентрації;
 - вчать передбачливості й обережності.
У людей, що грають в шахи, задіюються одночасно два типи мислення - абстрактне і логічне. Їм доводиться продумувати наперед відразу по кілька кроків, постійно робити припущення щодо подальшого розвитку подій. Такі навички, що здобуваються під час гри, виявляються корисними і в житті.

Універсальний подарунок

Подарок: ШахматыКупуючи до свята елітний подарунок для чоловіків, Подарок: Шахматынаприклад, люди можуть помилитися з вибором і купити непотрібну, марну річ, яка не сподобається обдаровуваному людині. У випадку з шахами така ймовірність, практично, виключена.

Це універсальний презент, який подобається багатьом жителям Києва та інших міст. В шахи грають люди різного віку - від дошкільнят до літніх людей. Вони однаково подобаються чоловікам і жінкам. Грати в них корисно всім. У дітей вони розвивають посидючість і увагу, вчать концентрації і зібраності. Люди похилого віку з їх допомогою отримують можливість довго зберігати ясність розуму. Ця захоплююча гра сприяє розвитку нервових зв'язків між півкулями мозку, тому корисна людям будь-якого віку.

Ексклюзивні подарункові шахи виглядають дуже стильно і оригінально. Декоративні різьблені фігурки радують око. Вони можуть мати різну форму і розміри. Підбираючи підходящий варіант, враховуйте вік людини, якій ви плануєте зробити подарунок, його характер і захоплення. Наприклад, дитині можна купити набір, в який входять фігурки, виготовлені у вигляді мультяшних героїв. Такий подарунок обов'язково викличе у нього інтерес, пробудить азарт і бажання виграти. Це допоможе розвинути лідерські якості, які обов'язково знадобляться йому в майбутньому.

4.7