Ручка в подарунок - як її вибрати?


Подарунок: ручка

Подарок: РучкаВибір подарунка є досить непростим завданням, яке вимагає уваги як до натури, так і до життєвого укладу одержувача. Тому що якщо ви бажаєте, щоб подарунок був не тільки привабливим з естетичної точки зору, але і приносив користь, до питання необхідно підходити серйозно. В епоху передових технологій і загального використання гаджетів ручки, як і сама культура письма, стали явищем досить рідкісним, але як раз це і робить їх особливими.

Ці вироби бувають:Подарок: Ручка
 - різних різновидів;
 - стилю;
 - вартості.

Вибір подарункової ручки

Слід задуматися, як добре ви знаєте переваги одержувача. Як часто він буде користуватися письмовою приналежністю? Який він має почерк і стиль письма? Правою він пише рукою або лівою? Яку краще товщину лінії? Кожен з цих нюансів дійсно важливий для прийняття правильного рішення на користь конкретного екземпляра, тому слід підійти до вибору з усією відповідальністю і завчасно вивчити переваги. Каталоги дорогих ручок, які доступні в різних онлайн-магазинах, великі. Це може ускладнити завдання, але якщо ви точно знаєте, що і для кого ви підшукуєте, потрібний варіант знайдеться швидко.

Подія

Подарункова ручка чоловікові чи жінці може бути подарована в різних ситуаціях. Причиною може бути:

 - закінчення навчального закладу;
 - кар'єрний ріст;
 - день народження;
 - річниця.
Слід брати до уваги ступінь святковості та формальність події, адже презент повинен бути до місця і узгоджуватися зі статусом заходу. Наприклад, багато хто погодиться, що ручку з дорогих матеріалів більш доречно вручити в якості солідного презенту ювіляру, ніж того, хто закінчив школу.

Різновиди ручок

Подарок: РучкаЧорнильна ручка є справжньою класикою. ВонаПодарунок:ручка з'явилася раніше за всіх інших різновидів. Відмінна риса таких ручок - особлива краса листи і чіткість ліній. Саме з цієї причини такий тип ручок використовують в каліграфії. Головною відмінною рисою є наявність пера і заправного механізму. Від одного залежить товщина лінії, від іншого - зручність експлуатації і перелік відтінків чорнила, які доступні. Незважаючи на те, що нинішні вироби мають високу якість, такі ручки вимагають обережного поводження - це стосується зберігання, належного догляду, а також нюансів, які пов'язані з особливостями використання рідких чорнила.
Кулькова ручка - найбільш поширена різновид, їй легко користуватися, вона підходить для щоденного використання. Чорнило швидко підсихають і не брудняться, вони знаходяться в стрижні, його легко замінити.

Ручки-ролери мають конструкцію, яка аналогічна конструкції кулькових ручок, але в них використовуються більш рідкі по консистенції чорнило на водній або гелевою основі.

Дизайн і матеріал

Незалежно від різновиду, ручки бувають різного дизайну і матеріалів, ці параметри тісно взаємопов'язані. Так як подарункова ручка - це, перш за все, аксесуар, який покликаний стати справжньою складовою стилю, компанії виробляють часом воістину цікаві екземпляри.
Купити ексклюзивні дорогі подарунки в Києві ви можете в нашому магазині елітних подарунків Fama.

4.4