Подарункові Набори Шампурів: Де купити?


Подарункові Набори Шампурів: Де купити?

Тепла пора року вже наближається, а значить скоро почнеться і сезон пікніків. Невід’ємною частиною довгих весняних вихідних і літніх дачних вечорів є смаження шашликів у колі друзів та родини. Це не просто рядове приготування вечері на свіжому повітрі, а справжній ритуал.  

Запорукою успішного шашлику є комбінація факторів – якісне правильно замариноване м’ясо, добрий мангал, дрова чи вугілля, та звісно правильні надійні шампури. Якщо ви ще не маєте набору цих важливих інструментів в господарстві або ж шукаєте ідеальний набір для пікніку з шампурами, ми підготували для вас цей огляд. 

Набори шампурів на подарунок

Елітний набір шампурів «Bivouac» Щоб без помилок обрати набір шампурів, варто звернути увагу взагалі на те, який вид шампурів потрібен саме вам. Так, справді, існує більше, ніж один вид цих чудових пристроїв для приготування соковитого м’яса на вогні.  

Різновид шампурів залежить в першу чергу від продуктів, які ви плануєте готувати. Стандартні плоскі шампури підходять для шашликів зі шматочків м’яса та досить великих ковбасок чи сосисок. Круглі шампури будуть вдалим вибором для волокнистих або твердих овочів, як цукіні, гриби, картопля, та, з обережним підходом, навіть для помідорів. Є також шампури трикутної форми, що найкраще тримають рибу та страви з фаршу.  

Не менш важливим фактором при виборі є матеріал та зручність. А обираючи набір шампурів на подарунок, тим більше не хочеться помилитися з надійністю та довговічністю презенту. Варто обирати шампури з харчової сталі достатньої товщини. Необхідна товщина буде відрізнятися в залежності від типу продукту, що готується. Але для універсальності і гарантованої якості краще обирати шампури з товщиною сталі не менше 3 мм. Це дозволить готувати і м’ясо, і овочі, а сам шампур не буде гнутися під вагою продуктів. 

Набір шампурів «Вовча сталь» Для краси подарунку важливо враховувати і естетичні сторони предмету. Так, ручки шампурів можуть бути просто металевими або ж обрамленими в дерево чи навіть камінь. Це захищає руки від опіків через розжарену сталь та створює додаткове поле для декору. Ручки можуть мати фантазійне різьблення, інкрустацію кристалами і таке інше. Розкішне оформлення створює чудовий подарунковий набір шампурів. 

Якщо ви маєте вдома старі сімейні шампури, напевно, знаєте, як багато місця вони займають і як складно організувати їх ергономічне і акуратне зберігання. Тому при виборі шампурів варто звертати увагу і на їхнє супутнє пакування. Наприклад, найпростішим варіантом буде набір шампурів в чохлі. Його легко брати з собою в похід чи на полювання, та й вдома він не займатиме багато місця. Більш презентабельним для подарунку буде набір шампурів в кейсі – такий вибір доречний і близьким друзям чи родичам, і начальнику.  Для зони барбекю в заміському будинку вдалим варіантом буде набір шампурів з підставкою – і зберігання акуратне, і завжди під рукою біля мангалу.  Вибір залежить лише від ваших смаків або вподобань людини, якій ви обираєте цей чудовий подарунок.

Набори шампурів в кейсі: де купити?

Набір шампурів «Birds» у кейсі Найцікавішим, на нашу думку, варіантом упакування шампурів є кейс. Така коробка не тільки полегшує організацію їх зберігання вдома, але й піднімає досить звичайний предмет на новий рівень. Адже кейси для наборів шампурів є окремим видом мистецтва і цілком самодостатнім предметом. Кейси роблять з натурального дерева, в тому числі з цінних порід. Кришки кейсів прикрашають різьбленням, інкрустацією, та навіть персоналізованим гравіюванням на замовлення. 

Перевагою наборів шампурів в кейсі є їхній потенціал для додаткових аксесуарів. Так, в онлайн-магазині елітних подарунків Fama представлені фантастичні подарункові набори шампурів на будь-який смак та для різних захоплень. Ви можете обрати набір шампурів з чарками та столовими приборами для масштабного пікніку. Або набір з кількох різновидів шампурів для майстрів грильової справи. Мисливцям припаде до душі набір із шампурами та ножем – можна одразу ж розділувати і смажити дичину на вогні прямо в лісі. 

Головне, що такий варіант набору шампурів буде чудовим подарунком для людини, яка справді любить і знається на приготуванні страв на мангалі. Ви проявите увагу до захоплень близького друга та ще й залишите згадку про себе на довгі роки завдяки якісному і довговічному презенту. 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.8