Подарунки до Нового Року та Різдва для тих, хто пережив 2020


Наближаються новорічні та різдвяні свята, які підведуть риску під цим непростим і навіть в чомусь драматичним роком. І хоча причин для веселощів в 2020 було не так багато, проте, це не привід від щирого серця не відсвяткувати Різдво і Новий рік. І яке ж свято без презентів! Тому наш київський магазин елітних подарунків Fama вирішив підготувати невелику добірку того, що допоможе вам підняти святковий дух і поділитися ним з вашими рідними та близькими.

Новорічні подарунки на подарунок

1.    М'яка іграшка «Пара гномиків - помічників Санти»

Милий подарунок для діток, ця іграшка є варіацією на тему того, що, якби замість ельфів гноми були помічниками Санти-Клауса. За казками і книгами в стилі фентезі гноми - дуже працьовитий народ, і вони прекрасно б впоралися з роллю незамінних асистентів короля Лапландії. З такими помічниками жодна дитина в світі не залишиться без подарунка! Та й вони самі - прекрасний презент для вашого малюка.
2.    Керамічна форма для випічки «Гном», середина ХХ століття
 
Продовжимо тему гномів ще одним чарівним подарунком, але вже для публіки більш старшого віку. Ця вінтажна форма для випічки у вигляді гнома дозволить вам або людям, яких ви ощасливите таким подарунком, готувати оригінальні кулінарні вироби. Втім, цей презент годиться не тільки для готування. Адже у цій фігурки гнома є отвір для кріплення, тому вона може прослужити вам ще й як декоративна частина інтер'єру. Прекрасний універсальний подарунок на Новий рік.
3.    Фігурка «Новорічний оленятко з ліхтариком»

Продовжимо список подарунків, які розкривають дух Нового року, цієї чудовою статуеткою. Олені, яких впрягає в свій візок Санта-Клаус, асоціюються швидше з іншим святом. Але в будь-якому випадку Різдво і Новий рік - практично споріднені події, які і святкуються одна за іншою, тому ніщо не заважає оленятку бути символом і 31 грудня теж. Тим більше якщо у цієї чарівної істоти в руці справжнісінький ліхтарик, який можна запалити і створити радісну і трохи таємничу атмосферу свята.
4.    Фарфорова статуетка «Christmas Tree» від Lladro
 
У нинішні благословенні часи екосвідомості вже не прийнято зрубати в лісі ялинку, щоб вона стояла в будинку терміном від двох тижнів до «вже травень на дворі, напевно, все-таки треба винести на смітник це облізле дерево». Тому кожна сім'я заради заощадження лісу викручується по-своєму. Зазвичай купують штучне новорічне дерево, але завдяки бренду Lladro ви можете придбати в нашому інтернет-магазині Fama більш вишуканий варіант. Він являє собою витончену порцелянову статуетку ялинки, яка вже прикрашена іграшками та фігурками купідончиків. Компактні розміри, відсутність падаючих голок, а головне - створення атмосфери свята, роблять цю статуетку прекрасною альтернативою живій або штучній ялинці.
5.    Декоративна ялинкова іграшка «Санта-Клаус на кулі»
 
Від святкової ялинки перейдемо до іграшок на ній. Тому що без них вона - це просто дерево у лісі, але обвішана прикрасами вона відразу перетворюється в головне місце з відзначення Нового року. Тим більше, якщо на ялинці будуть висіти такі іграшки як ця. З декоративною ялинковою іграшкою «Санта-Клаус на кулі» будь-яка дитина відразу зрозуміє яке зараз свято!
6.    Монета "Christmas star" (срібло)

У нашому інтернет-магазині Fama є новорічні подарунки навіть для нумізматів! Представляємо вашій увазі срібну монету на подарунок "Christmas star" номіналом в 1000 франків. Якщо серед ваших друзів чи знайомих є фанати колекціонування оригінальних грошових знаків, то ця знайдена під ялинкою різдвяна монета приведе їх в невимовний захват! Втім, такий подарунок не залишить байдужим навіть байдужих до нумізматики людей завдяки красивому дизайну "Christmas star".
Це тільки 6 різдвяно-новорічних подарунків, які ви знайдете на нашому сайті. Але насправді там їх набагато більше. Адже в ці святкові дні найважливіше не зовнішній вигляд подарунка, а те, наскільки з його допомогою ви вгадали те, що найбільше потребує адресат вашого подарунка. Тому запрошуємо вас в наш інтернет-магазин і віримо, що ви точно відшукаєте саме те, що зробить це свято особливим і для вас, і для ваших близьких, рідних, друзів і колег. Світлого вам Різдва і щасливого Нового року!


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.7