Оригінальні Настільні Лампи та Світильники на Подарунок: Де Придбати?


Оригінальні Настільні Лампи та Світильники на Подарунок: Де Придбати?

Створити атмосферу затишку в оселі можна завдяки різним варіантам декорування, кожен з яких по своєму впливатиме на настрій і характер інтер’єру. Одним із найбільш ефективних способів для такого результату є створення правильних сценаріїв освітлення. Хоча найкращий ефект завжди дає природнє світло з безперешкодним доступ в приміщення, для більш похмурих днів та вечірнього часу необхідно працювати зі штучними джерелами світла.  

Бронзова лампа "Female Silhouette" Лампи використовувалися людьми приблизно з античних часів. Це були світильники, що горіли на олії. У православному богослужінні досі беруть участь їхні різновиди - лампади. Джин з арабської казки про Аладіна сидів і чекав свого рятівника також в олійній лампі. У XIX столітті на зміну їй прийшла гасова лампа, яка яскравіше горіла і не залишала стільки слідів на стінах. Вона майже повністю витіснила масляний аналог, але її царюванню було покладено край разом з винаходом електрики. 

Сучасні тренди дизайну наполягають на великій кількості різних способів освітлення в кімнаті, в залежності від її призначення, потреб мешканців та стилістичного оформлення. Так, щонайменше потрібно облаштувати верхнє світло, торшери в зонах відпочинку чи читання, настінне бра в прохідній зоні, підсвітку робочої зони (наприклад, в кухні) та настільні лампи на письмових столах чи бюро. Безперечно, загальний стиль всіх цих освітлювальних приборів буде в значній мірі залежати від дизайну інтер’єру. Та враховуючи всю важливість, що приписують лампам та світильникам, пропонуємо звернути увагу на неординарні оригінальні моделі. Такий нестандартний вибір стане родзинкою інтер’єру та активним його елементом. 

Світильники на подарунок

Окремо додамо, що достатня кількість світла в оселі суттєво впливає на настрій та якість життя. Тому ви можете спокійно обирати оригінальні лампи та світильники на подарунок близьким людям. Ви проявите увагу до почуття смаку дорогого друга і ще й посприяєте якісному освітленню в його оселі. Лампи в подарунок обрати нескладно, враховуючи широкий асортимент сучасних виробників та вінтажних товарів.

Незвичайні лампи в подарунок 

Гарна настільна лампа від Cre Art Для когось буде складним завданням уявити щось нестандартне в оформленні освітлювальних приборів. Адже класична лампа складається з кріплення чи опори, плафону чи абажуру та лампи. Та, на щастя, і в межах цього вузького набору складових елементів можливий найнеймовірніший дизайн. На щастя, тому що незвичайні лампи в подарунок будуть чудовим вибором для будь-якого свята. 

В онлайн-магазині елітних подарунків Fama представлені найрізноманітніші дизайни ламп. Так, ви можете придбати світильник у вигляді книги або торшер, зроблений із прожектора для освітлення сцени. Не можна не звернути увагу на неймовірні настільні лампи в подарунок в стилі хай-тек. Сучасні мінімалістичні світильники часто поєднують в собі декілька функцій. Наприклад, лампа для читання книг це також будильник, годинник і вимірювач вологості повітря.  

Окрім того, цілком реально придбати, наприклад, не просто настільну лампу в подарунок, а справжній витвір мистецтва. Багато скульпторів та брендів-творців предметного дизайну використовують простий практичний побутовий предмет як основу для фантазії митця. Таке поєднання функції та естетика дозволяє отримати справді унікальний декоративний предмет, що буде мати користь. 

Елегантна кришталева лампа Cre Art Цікаво, що оригінальні лампи можна знайти не лише серед сучасних предметів. Серед вінтажних виробів (та навіть антикваріату) є багато нетипових для сучасного ока світильників. Наприклад, можна знайти робочу гасову лампу для любителя старовини або ж більш елегантну вишукану лампу з Америки початку ХХ століття. Такий рідкісний світильник в подарунок порадує кожного поціновувача красивих та нетиражних речей.   

Останніми роками в трендах зберігається використання ламп Едісона як у світильниках з абажуром чи плафоном, так і самостійно. Така лампа має настільки довершений зовнішній вигляд, що прикрасить інтер’єр без додаткової пишноти абажуру. Відповідно до назви такі лампи розжарювання максимально близько відтворюють оригінальний винахід Томаса Едісона. Всередині скляної кулі яскравим теплим світлом горить розжарена нитка, скручена естетичними петлями. Власне і сам скляний футляр цих ламп може бути будь-якої форми, що лише підсилює красу дизайну світильника. Саме з цими лампами розкішно виглядатиме навіть найбільш мінімалістичний світильник з дерева чи металу. 

Оригінальні лампи можна знайти і серед вінтажних знахідок, і поміж футуристичних багатофункціональних моделей. Незвичайний світильник стане прекрасним подарунком друзям на новосілля, батькам у вітальню чи навіть самому собі для затишку на робочому місці чи біля ліжка. Завітайте в онлайн-магазин елітних подарунків Fama та обирайте найкращі презенти для дорогих людей. 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.3