Оригінальні Ложки для Взуття на Подарунок: Де придбати?


Оригінальні Ложки для Взуття на Подарунок: Де придбати?

Важко знайти більш приземлений і навіть можна сказати нудний побутовий предмет, ніж ложка взуття. Всі нею користуються, але ніхто в гостях із захопленням не говорить господареві квартири або будинку про те, яка у тебе шикарна ложка для взуття і який у тебе чудовий смак, тому що обрав саме цю модель. Але якщо за справу візьметься майстер, то навіть таку повсякденну річ можна перетворити на щось чарівне, у справжній витвір мистецтва. 

Одним із яскравих прикладів володіння такими чарівними навичками є умільці з італійського бренду Pasotti. Вони вручну збирають аксесуари для допомоги при взуванні, які не просто виконують свою пряму функцію. Їхні ложки для взуття так майстерно виконані, що можуть доповнити будь-який інтер'єр. 

Історія ложок для взуття 

Ложка для взуття "Scorpion" від PasottiІсторія цього аксесуара нерозривно пов'язана з тією частиною нашого гардеробу, яку він незмінно супроводжує. Взуття люди стали носити дуже давно. Різкі зміни форми ступні в епоху верхнього палеоліту (40-30 тисяч років тому) у стародавніх людей пов'язують саме з ним. Спочатку його робили з рослин, причому настільки майстерно, що деякі зразки первісного взуття збереглися досі. Наприклад, найдавніші його зразки, які дожили до наших днів, можна побачити в Орегонському університеті. Це професійно зроблені 300 пар сандалів. Їхній вік становить близько 10 тисяч років. 

Подібно до того, як смартфони привели до появи нескінченної кількості аксесуарів для них, виробництво взуття, що швидко розвивається, не могло не призвести до створення безлічі речей, пов'язаних з ним. З них одними з перших були, звісно, ​​ложки для взуття. Спочатку їх робили з рогів, кісток, копит, бивнів тварин, а також зі скла та срібла. Словом, із усього, що було під рукою. Згодом з розвитком технологій з'явилися металеві, латунні та пластикові ложки для взуття, і, зрозуміло, з дерева. 

Ложки для взуття від Pasotti

Ложка для взуття "Forest Deer"Ложка для взуття це досить непомітний предмет. Зазвичай гості помічають цей аксесуар лише тоді, коли його немає. Але умільцям із італійського бренду Pasotti вдалося переламати ці стереотипи. Компанія з провінції Мантуя більше відома своїми парасольками преміум-класу, зробленими вручну. До речі, парасольки Pasotti, як і ложки взуття, ви можете купити в онлайн-магазині елітних подарунків Fama. 

Ложка для взуття «Flamingo»Асортимент ложок для взуття від Pasotti – на будь-який смак та колір. Як правило, основа цього аксесуара зроблена з якісного лакованого дерева на зразок бука. А лопатка – з різних дорогих матеріалів, наприклад, рогів буйвола або стійкого АБС-пластику. Але найпомітніша частина ложок для взуття, та, що робить їх особливо красивими, це набалдашник. Він являє собою якусь фігуру, зазвичай – голову тієї чи іншої тварини на зразок тигра або фламінго. Часто ця голова вкрита посрібленням або навіть позолотою. На відміну від тростини набалдашник тут не несе якоїсь практичної функції. Це декоративна частина, яка перетворює побутовий аксесуар на ексклюзивну ложку для взуття. 

Власне, через оригінальність зовнішнього вигляду ложки для взуття на подарунок від Pasotti будуть чудовим варіантом для ваших рідних, близьких, друзів та колег. Вони здатні звернути увагу гостей на себе та на чудовий смак свого господаря. І це, не кажучи про якісні матеріали, завдяки яким подарункова ложка для взуття прослужить довгі роки і може стати справжньою сімейною реліквією. 

Довга історія ложок для взуття хіба що трохи менше, ніж саме взуття. У ті ж давнини з'явилися дві лінії виробництва цих аксесуарів: побутові та преміальні. Pasotti продовжує саме традиції другого напрямку, створюючи взуттєві ложки для тих, хто любить себе оточувати гарними речами. Навіть якщо йдеться про непомітний і начебто невибагливий предмет як ложка для взуття. 

 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.6