Оригінальні Дорогі Будильники на Подарунок


Оригінальні Дорогі Будильники на Подарунок

Смарт-будильник "Flip" (вишня) від Gingko Мабуть, немає вірнішого й надійнішого друга, якого ми при цьому часом несправедливо підозрюємо у ворожих намірах, ніж будильник. Адже він не винен, що ми не виспалися або просто не хочемо на роботу. У будь-якому випадку дуже мало тих, хто може дозволити собі не виставляти будильник перед сном. Відповідно, зовсім трохи знайдеться людей, кому він не потрібен. Механічні або електронні, прості, що дісталися у спадок від дідуся, або найрозкішніші дорогі будильники від модних брендів - вони є в кожному будинку. 

Історія будильника досить цікава. Вона сходить до стародавніх греків і римлян, які першими спробували створити щось, що може будити їх у встановлений час. Пізніше, вже за часів християнства, стали з'являтися церкви зі дзвіницями, які дзвонили протягом дня згідно розкладу. А в Англії, наприклад, була професія працювати будильником. Такі люди брали довгу палицю і рано-вранці обходили робітників і голосно стукали їм у віконниці, поки ті не прокинуться. Але перший класичний будильник винайшов Леві Хатчинс у 1787 році, правда він дзвонив лише о 4 ранку. А через 60 років Антуан Радьє створив пристрій, який можна було налаштувати будь-коли. 

Ексклюзивні будильники

Будильник-лампа "White Edge Light Alarm Clock" від GingkoОскільки монофункціональні речі вже давно нікому не цікаві, будильники також схрещували з іншими пристроями. Як правило, це було радіо. Не стали винятком смарт-будильники від британського бренду Gingko. Вони дозволяють перемикатися між широким діапазоном радіостанцій, і при цьому звичайно виконують свою основну функцію. Включення цього дорогого електронного годинника з будильником відбувається сенсорним шляхом: достатньо помахати руками перед дисплеєм. Класичний британський стриманий дизайн та дерев'яний корпус дозволяють будильникам виглядати по-справжньому шикарно та дорого. 

Оригінальні будильники

Будильник-лампа Black Edge Light Alarm Clock від Gingko Продовжать лінію багатофункціональності інші аксесуари від цього бренду, тільки цього разу вони можуть служити ще і як лампи. Одне це робить такі будильники оригінальним дорогим подарунком. Але до вдалого поєднання світильника та будильника додається мінімальний сучасний дизайн, можливість заряджати від USB-зарядки та практичність. Для того щоб вимкнути звуковий сигнал, що закликає вас підвестися з ліжка, достатньо струсити пристрій. 

Хоча перші спроби створити щось схоже на будильник можна знайти ще за давніх часів, справжня історія цього нехитрого пристрою почалася наприкінці XVIII століття. У міру технічного розвитку вони ставали все більш сучасними і функціональними, поки не з'явилися ексклюзивні дорогі будильники. Саме такі аксесуари від світових брендів пропонує придбати інтернет-магазин Fama. Продуманість їхнього дизайну, витриманий стиль та багатофункціональність не залишить байдужою людину, якій ви хочете зробити такий презент. А якщо ваш друг любить солодко поспати з ранку, такий будильник буде ще й прикольним іронічним подарунком.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.3