Як вибрати дорогий подарунок? Магазин Fama підкаже


Подарунок

ПодарокПодарок: РучкаДалеко не завжди можна прийти на торжество і вручити простий символічний подарунок. Зазвичай це не прийнято днями народження керівників, ювілейні дати дуже близьких людей або, наприклад, на таких масштабних святкуваннях, як весілля, новосілля боса і т. д. Словом, чим вище статус винуватця торжества і чим більш значуща подія, тим дорожче повинні бути подарунки.

Де купити V.I.P. подарунок?

Можна, звичайно, відправитися в бутіки і спеціалізовані відділи. Але тоді будьте готові до величезних втрат часу і, що найнеприємніше, до повернення з порожніми руками. Сучасне суспільство давно вже перекваліфіковувалося на покупки онлайн, тому елітний магазин подарунків Fama вам допоможе знайти елітні подарунки у Києві. Переваг від такого шопінгу навіть більше, ніж ви очікуєте:

 - головне - тут продають по-справжньому цінні дорогі подарунки;
 - друге - вас вразить величезний асортимент;
 - третє - в реченні магазину є абсолютно унікальні, раритетні речі для справжніх цінителів мистецтва і колекціонерів;
 - наступна вигода - гарантований захист від підробок;
 - далі, найвищу якість всіх елітних товарів;
 - і, нарешті, можливість купити ексклюзивні речі за чесну ціну без переплат!

Як вибрати оригінальний подарунок?

Подарок: книгаАктуальне питання - що ж придбати? А ось тут Подарок: Булавабажано знати вподобання людини, якій потрібно купити ВІП подарунок. Ідеально, якщо вам що-небудь відомо про його хобі, захоплення, мрії, тоді коло пошуку значно звузиться. Взагалі речей, що представляють справжню цінність, досить багато. У числі найбільш популярних категорій:

 - вишукані винні приналежності (шафи, підставки, декантери);
 - ексклюзивне письмове приладдя (аксесуари, настільні набори, ручки);
 - посуд, сервіровочні аксесуари в багатому асортименті;
 - твори мистецтва (живопис, література, скульптури);
 - ікони, християнські книги;
 - іміджеві речі: брендові запонки, прикраси;
 - розкішні елементи декору (булави гетьманські, свічники, предмети інтер'єру, камінні набори, музичні інструменти і багато іншого).

Дорогі подарунки для боса

Особлива тема - вибір презенту для директора або високопоставленої персони. Тут важливо, щоб подарунок був не тільки дорогим, але і, що називається, зі змістом. Тобто, якщо винуватець торжества любить полювання, тоді він оцінить піднесений йому мисливський набір або подарункове видання про полювання. Можливо, він користується тростиною, тоді вам запропонують варіанти з рогу, бронзи і срібла, а також тростини ручної роботи. Словом, для вибору таких подарунків, важливо мати хоча б мінімальну інформацію про людину. Якщо такої немає, то можна підібрати універсальний варіант, наприклад, з письмового приладдя.

Ексклюзивні подарунки ВІП

Найбільше цінуються, звичайно, унікальні речі. Це раритетні картини, книги, літографії, карти, антикварні вази і статуетки. Не меншу цінність представляють старовинні ікони, годинники, прикраси, аксесуари в єдиному  екземплярі. Кожен з цих предметів часто являє особливу історичну, музейну, культурну цінність. Такі ВІП подарунки можуть стати гідним знаком уваги вашим рідним, друзям і коханим.

4.5