Ікорниця: Що Це Таке та Де Купити на Подарунок?


Ікорниця: Що Це Таке та Де Купити на Подарунок?

Нікому в наших широтах не треба пояснювати, що таке "ікра". Як правило, під цим словом зазвичай мають на увазі чорну білужу або осетрову, а також червону лососеву ікру, хоча є багато інших видів цього продукту. Він дуже поживний і містить багато мікроелементів, але вважається делікатесом через дуже високу ціну насамперед чорної ікри. Вона обумовлена ​​рідкістю осетра, який здебільшого живе у Каспійському морі, де його видобуток заборонено. Та ж чорна ікра, яку можна купити – це (якщо не враховувати браконьєрську) видобуток із морських плантацій. Але через довге дозрівання осетра (7–10 років) штучне вирощування цієї риби з метою збирання ікри все одно не покриває весь попит.

Ікорниця: що це таке?

Набір чарок для горілки з ікорницею в кришталевому яйці Фаберже зі вставками із позолоченої латуні Cre Art Логічно, що такий делікатес при подачі його на стіл повинен сервіруватися лише у відповідному посуді. І таку ємність людство винайшло давно – це ікорниця. Її створили спеціально під ікру, і дизайн цього виду посуду за рівнем розкішності не повинен поступатися вмістом. Тому ікорниці робили такої витонченої форми й з таких дорогих матеріалів, що їх дозволити собі могли тільки дуже забезпечені люди. Як, втім, й саму ікру.

Види ікорниць

Логічно, що за такого стану справ ікорниці роблять із матеріалів на кшталт срібла та позолоченого кришталю. Саме такі місткості для ікри є в онлайн-магазині подарунків преміумкласу Fama. Срібні ікорниці зроблені у вигляді фігурок морських мешканців, в яких зберігається ікра. Кришталеві – це дітище відомого італійського бренду Cre Art. Він з другої половини XX століття займається створенням різноманітної високохудожньої продукції, від ламп до келихів, зі скла та кришталю. У будь-якому випадку обидва види ікорниць не лише з блиском виконають свою пряму функцію, але й доповнять будь-який інтер'єр чи святковий стіл своїм чудовим виглядом.

Де купити ікорницю на подарунок?

Срібна ікорниця "Fish"Функціональність та декоративна привабливість ікорниць робить їх ідеальним презентом, який ви можете купити чи замовити в інтернет- магазині Fama. Таким еліт подарунком ви не тільки порадуєте винуватця урочистості, а й продемонструєте свій добрий смак. І така можливість на відстані всього кількох кліків від вас.

Ікру добували та вживали в їжу здавна. Історичні відомості про це є для давніх греків. І вже тоді ікра вважалася вишуканою стравою. Отже, такий продукт вимагав відповідної подачі. Найімовірніше, саме так з'явилися перші ікорниці. У будь-якому випадку в Середньовіччі та пізніше такі ємності стояли в найрозкішніших будинках. І від них очікувалося, що вони не поступатимуться за ступенем лиску делікатесу, який у них знаходиться. Не може чорна ікра, кілограм якої коштує як зарплата айтішника, подаватися на стіл у звичайній посудині.

Тому в нашому онлайн магазині ви знайдете розкішні ікорниці на будь-який смак. В основному це екземпляри зі срібла та позолоченого кришталю. Вони не тільки прикрасять будь-який святковий стіл, але і послужать вам як подарунок для близької вам людини. А якщо привід особливо урочистий, ви можете додати до такого презенту баночку дорогої чорної або червоної ікри. Або вручити інші розкішні подарунки на кшталт електричного штопора для вина.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.4