Естетика точності


Майстерня із створення дорогих шкіряних аксесуарів, яка належить Сімону Тіссо-Дюпону, з’явилася у 1872 році. Цей рік став народженням бренду  S.T. Dupont. Справа швидко отримала успіх та стала гідним спадком синам Дюпона, які особливу увагу приділили виготовленню розкішних саквояжів. Створювалися вироби під замовлення клієнтів, і уже тоді стали статусними речами. В ті часи для виготовлення саквояжу потрібна була копітка робота близько сімнадцяти досвідчених майстрів. Така старанна робота принесла бренду S.T. Dupont відмінну репутацію в ролі лідера світового рівня.

Аксесуари зі шкіри на подарунок

Брендові вироби S.T. Dupont завжди  відрізняються точністю та акуратністю ліній і форм, елегантністю та ексклюзивністю кожного виробу та кожної деталі в нему. S.T. Dupont веде постійну роботу в пошуках новаторських ідей та креативних розробок, продовжуючи віддавати перевагу синтезу передових технологій та традиційних технічних прийомів.

S.T. Dupont своєю діяльністю підкреслює головне правило бренду: «Справжній шик – це ідеал в деталях», яке на практиці втілюється у своєрідності та благородстві пропозицій, далекого від рутинності та типовості. Це високе відчуття стилю, неперевершеності, легкості та насиченості динамізмом, оправленим найтоншою шкірою.

Продукція S.T. Dupont на Fama - Unique Presents

4.5