Ексклюзивний посуд від датського бренду Eva Solo


Ексклюзивний посуд від датського бренду Eva Solo

Елітний посуд європейської якості від Eva Solo

Eva Solo - це сімейний бренд родом з казкової Данії. Він був заснований ще 1913 році Каєм Роде Фогом. Після нього компанію підхопив його племінник, Ерік Мангор. А взагалі за весь час змінилося чотири покоління і зараз керує компанією Ян Енгельбрехт. Його мати була дочкою одного з трьох СEO, які розвивали бренд після засновника Кая Фога. Саме її ім'я було подаровано датській компанії.

За час перебування на ринку, спочатку національному, а потім і світовому, Eva Solo випустила безліч кухонних і побутових приладів, деякі з яких були інновацією для свого часу. Серед них випущений в 1949 році просіювач борошна і соковижималка для цитрусових в одному флаконі, а також слайсер для хліба і ковбаси 1952 року випуску.

З більш сучасного можна відзначити графин, який працює аналогічно термосу, тільки замість тепла підтримує постійний холод напою всередині. Крім техніки для кухні, Eva Solo займається фарфоровим посудом і меблями. Далі ми розглянемо ті категорії товарів від датського бренду, серед яких ви зможете щось обрати для своєї кухні або як подарунок рідним чи друзям.

Карафа

У цій категорії у нас знаходяться як класичні красиві графини для зберігання та подачі води, так і термоси. Традиційна датська якість Eva Solo поєднується в них з витонченим дизайном, який є свого роду родзинкою цього бренду. Графини і карафи для води будуть прекрасним аксесуаром для вашої кухні або вітальні не тільки через свою функціональність. Вони також прослужать вам як прикраса для інтер'єру будь-якого стилю. Термоси ж будуть чудовим подарунком для мандрівників і любителів довго гуляти з гарячим напоєм під рукою.

Глечики і декантери

У цю категорію ми занесли як глечики для води, так і декантери для вина. Те, що ми писали про карафи, в тій же мірі відноситься до глечиків для води. Вони ідеально доповнять і прикрасять кухню в вашому домі. В інтернет-магазині Fama ви можете також купити термоглечики, щоб можна було дивитися улюблений фільм або серіал, грати в улюблену гру або читати цікаву книгу без біганини за новою чашкою гарячого напою. І, звичайно, всі глечики, термо- вони чи ні, будуть прекрасним і оригінальним подарунком на день народження, Новий рік і будь-яке інше свято.

Декантери від Eva Solo, що характерно для датського бренду, з одного боку функціональні і практичні, з іншого - зберігають неповторний дизайн, властивий всім продуктам цієї компанії. Завдяки цьому аксесуару молоді вина будуть насичуватися киснем для розкриття свого смаку, а зрілі - остаточно і безповоротно позбавлятися від осаду, який так часто псує загальне враження від благородного напою.

Посуд для кави та чаю

Наступні дві категорії - посуд для кави і чаю. Почнемо з перших. В онлайн-магазині Fama є традиційні кавники для домашнього вжитку, а також термоси, про які ми вже згадували. Прекрасний дорогий подарунок на всі випадки життя.

Крім уже неодноразово згадуваних термоглечиків як для будинку, так і прогулянок, у нас є заварники для чаю від Eva Solo. Хоча функціонально вони мало чим відрізняються від будь-якого іншого чайника, дизайн робить їх ексклюзивним презентом для ваших рідних, близьких або навіть начальника на роботі. Є як скляні, так і порцелянові варіанти.

Eva Solo, бренд з батьківщини Ганса Крістіана Андерсена, за свою вже більш ніж столітню історію навчився робити не просто функціональні речі для практичного застосування, а й справжні витвори мистецтва від світу побутових предметів.

Щоб вивести зовнішній вигляд своїх виробів на новий рівень і придбати свій почерк, Eva Solo свого часу залучив відомого датського дизайнера Олі Палсбі. Завдяки цій співпраці все, що випущено цією сімейною компанією, має на перший погляд простий, але оригінальний дизайн. Це робить їх по-справжньому ексклюзивним і незабутнім подарунком.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.2