Декоративне Віяло на Подарунок: Що означає і Де Придбати?


Декоративне Віяло на Подарунок: Що означає і Де Придбати?

Колекція з антикварних віял у рамах "Blow the wind", ХIХ століття Віяла займають особливе становище у людській культурі, чи не так? Задовго до нашої ери вони з'явилися в Індії, Китаї, а потім перетнули море й опинилися в Японії. Саме країни Далекого Сходу були першими законодавцями мод у питанні віял. І лише у XVII столітті із цього регіону торговці привезли ці аксесуари до Європи. Також завдяки винахідникам із далекосхідних країн віяла одразу стали чимось більшим, ніж просто захистом від сонця. Вони швидко перетворилися на предмет розкоші, купити та носити віяла могли лише аристократи та особи королівської крові.

Ще ми повинні віддати належне японцям, індійцям та китайцям у тому, що саме вони першими помітили витонченість віяла. Але також варто відзначити бойові аналоги цього аксесуара. Східні воєначальники могли  захищатися за їхньою допомогою не тільки від сонця, але й від меча або навіть стріли. Втім, такі віяла використовували як наступальну зброю ближнього бою, і для передачі військових команд армійським підрозділам. Зовсім інші сигнали за допомогою цих аксесуарів стали подавати жінки часів французької Галантної доби. Саме з ними, а також виробленою дамами «мовою віял», якою вони фліртували, стали асоціювати цю чудову річ.

Віяло у подарунок: значення

Подарунковий віяло "Gold ornament" від Anframa (ручна позолота)Як ви вже зрозуміли з історії, цей аксесуар – це не лише засіб порятунку від спеки. Розкішне віяло – це практично прикраса, яка підкреслить і додасть витонченості та певного кокетства будь-якій дівчині. Тому купити віяло у подарунок – безпрограшний варіант висловити ваші почуття до коханої людини.

Інтернет-магазин Fama може похвалитися шикарними декоративними віялами ручної роботи, які ви можете придбати. Частина з них зроблена умільцями з іспанського бренду Anframa. Їхні твори виконані в рідкісній техніці «Дамаскінаж». Її суть полягає в тому, що майстер вручну наносить візерунки на метал за допомогою іншого металу. Виходить неперевершена краса, яка точно досягне серця вашої коханої жінки.

Віяла з давнини набули культового статусу. Ними не могли користуватися прості люди й, тим більше раби, тільки знатні персони. Хоча разом із демократизацією суспільства подібні обмеження, слава Богу, зникли, подарувати таку річ можна лише особливій людині у вашому житті. Такі розкішні презенти, як, наприклад, віяла ручної роботи від Anframa не дарують просто так. Такі подарунки – це теж свого роду «мова віяла», якою освідчуються в коханні.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.2