Багатовікові традиції порцеляни


Легендарна Royal Lіmoges є найстаршою діючою фабрикою порцеляни на сьогодні. Історія фабрики бере свій початок в 1816 році в передмісті de Cassaux, що поблизу ріки В’єнна.


Сьогодні ж вся продукція Royal Lіmoges маркується клеймом з окису хрому (зеленого кольору) з додаванням спеціальних інгредієнтів. Таким чином, кожен порцеляновий виріб може бути легкістю ідентифіковано. Всі моделі бренду є ексклюзивними. Колекція Royal Lіmoges містить у собі набори столового приладдя, подарунки й різноманітні сувеніри.


На самому початку свого шляху, в 1730-х роках, Lіmoges, був відомий виробництвом незначних партій посуду. Історія порцеляни в Європі почалася із цікавої історії, коли Франсуа Ксавье Д'антреколь, що проживав у китайському містечку Цзиндечжені, в 1712 році розсекретив склад і технологію виробництва китайської порцеляни. Саме завдяки його цікавості й спостережливості порцеляна з'явилася в Європі. Відомо також, що першовідкривач порцеляни для європейців залишив після своєї смерті листа з детальним описом технології виготовлення китайської порцеляни.

 

Вироби Royal Limoges на Fama - Unique Presents

4.3