Автографи Знаменитостей: Де Купити та не Потрапити на Підробку?


Автографи Знаменитостей: Де Купити та не Потрапити на Підробку?

Автограф підприємця та винахідника Стіва ДжобсаСам собою автограф – річ дуже проста: підпис людини, щоб можна було потім підтвердити її особистість на тому чи іншому документі. Але автографи отримали свій культовий статус, звичайно, не самі по собі, а як нагадування про ту чи іншу велику людину. І саме зв'язок із такою особистістю робить автографи такою важливою частиною сучасного життя людства. Хтось полює за автографом конкретної зірки, чиїм фанатом він є, інші колекціонують підписи людей, пов'язаних із конкретною сферою, наприклад, музикантів джазу. А дехто дивиться на купівлю автографів знаменитостей як інвестицію. Але перед кожним із цих категорій людей постає одне й те саме питання.

Автографи знаменитостей: як перевірити оригінал чи підробку?

Автограф аргентинського футболіста Ліонеля МессіКоли справа стосується автографів відомих людей, логічно запитати про їхню справжність. Інтернет-магазин Fama дуже відповідально ставиться до цієї теми, адже це питання нашої репутації. Тому ми ретельно обираємо постачальників із довгим досвідом роботи у цій сфері. Так, наприклад, Олександр Крилов, який живе у США і з 1991 року займається колекціонуванням автографів світових зірок, багато зусиль приділяє підтвердженню їхньої автентичності. Він або посилає своїх представників, або працює із перевіреними дилерами. А у разі підписів на історичних документах замовляється ще й додаткова експертиза.

Де придбати оригінальні автографи знаменитостей?

Автограф інженера Миколи ТеслаПідпис кумира – унікальний подарунок. Адже коли йдеться про людину, якою, можливо, захоплювався в дитинстві, вже не так важливо, скільки коштує автограф цієї знаменитості. Тому такий презент буде по-справжньому особливим, таким, що кличе до чогось, що сягає корінням у дитинство. Придбати автографи знаменитостей ви можете в інтернет-магазині Fama, обравши у нас підпис саме тієї зірки, яка вас  цікавить. І ви можете бути впевнені, що не натрапите на підробку.

Хоча автографи – це лише розчерк ручки на папері, саме особистість людини, яка цей підпис залишила, робить його настільки привабливим. Тому на них іде таке полювання, і той, хто здобув автограф, наприклад, улюбленого актора, зберігає його все життя як реліквію. Або у разі потреби така людина може продати її за великі гроші. На продажі підписів зірок організована досить-таки серйозна індустрія. Так що такий подарунок, як автограф відомої людини, буде ідеальним презентом для його фаната. А якщо ви знаєте, хто є кумиром вашого близького друга чи родича, вам буде просто обрати йому відповідний сюрприз. Також на вас чекає не менш унікальний подарунок у нашому магазині, де ви можете купити метеорит.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.7