Аксесуари для справжніх чоловіків


Прекрасною статтю прийнято називати називає жінок. Але, незважаючи на стереотипи, чоловіки теж люблять стежити за своєю зовнішністю. Тому спеціально для них ми вирішили написати статтю про чисто чоловічі аксесуари, які підкреслять волю до перемоги, могутність і стиль сильної статі. У цій статті ми по черзі розповімо про краватки, запонки, тростини, наручні годинники і парасольки. І почнемо ми з краваток.

Подарунки для чоловіків

Краватки. Історію цього аксесуара можна простежити, починаючи ще з Древніх Китаю, Єгипту і Риму. Але нове життя краватки здобули завдяки хорватам, які любили одягати строкаті шийні хустки. Вони за свої подвиги були покликані до французького двору, де шокували всіх не тільки своєю доблестю, але і стильним зовнішнім виглядом. За однією з версій саме в честь цього балканського народe краватка по-французьки стала називатися «cravate». З французького цz назва перекочувала у багато інших мов, зокрема в українську. З тих пір краватки вже не виходили з аксесуарного мейнстриму. А в 1924 році американець Джессі Лангсдорф запатентував варіант, який складався з трьох частин, скроєних по косій. За таким шаблоном краватки шиються і зараз.

Справу свого співвітчизника, Джессі Лангсдорфа, продовжує молодий бренд Two Guys 'Bow Ties. Вони займаються виробництвом приголомшливих дерев'яних краваток-метеликів, зокрема, таким комплектом під назвою Mr T. Він складається з модного метелика і квітки, яка носиться на лацкані піджака. Продовжує тему оригінальних і неповторних краваток цей шедевр від італійського бренду Romeo Gigli. З таким аксесуаром на шиї ви будете в центрі уваги будь-якої компанії. Але якщо така строкатість для вас - це занадто, то можемо запропонувати класику від Scabbal. Ця британська компанія дуже добре знає, як поєднати стриманість, стиль і витонченість.

Запонки. Як і у випадку з краватками запонки увійшли в моду завдяки французам. І саме з подачі земляків Дюма і Наполеона запонки стали не просто елементом одягу, а дорогим і престижним аксесуаром. Ті  чоловічі запонки на подарунок, які ви можете придбати в нашому онлайн-магазині, нітрохи не поступаються тим, які носили французькі королі, як наприклад, ця краса від німецької Emil Kraus. Або цей шедевр з оніксом і обробкою з діамантів з білим золотом від італійської Clan de Vega. А якщо хочете відчути себе не французьким монархом, а китайським імператором, то зверніть увагу на ці запонки у вигляді золотого дракона з дорогоцінними каменями замість очей!

Тростини. Тростина - це така ж невід'ємна частина образу будь-якого поважаючого себе джентльмена, як і хороші манери. Це було актуально в колишні часи і залишилося актуальним зараз. Таким же вічним залишається заклик «Memento mori», який символізує набалдашник цієї тростини у вигляді черепа. Причому тростина ця не проста, а з секретом. Такий же секрет захований і в наступній тростині, присвяченій образу білої лисиці.

Наручні годинники. Про наручні годинники ми написали цілу статтю, тому не будемо повторюватися, а перейдемо відразу до годинників. Почнемо з цієї моделі, яка унікальним чином поєднує в собі італійську тягу до розкоші і швейцарський прагматизм. Перше - покриттям з рожевого золота, а друге - наднадійним годинниковим механізмом і стриманим дизайном. Для любителів більш яскравого і сучасного дизайну наручних годинників можемо запропонувати таку японську модель. А тим, кому мало того, що ми вже запропонували, і вони хочуть щось неповторне та розкішне, можна звернути увагу на це чудо дизайнерської думки від самого Сильвестра Сталлоне. Роботи великих художників XVI століття, ідеї життя і смерті, корпус з чистого золота - все це втілилося в цій вкрай лімітованій серії приголомшливих годинників.

Парасолі. Продовжимо тему тростин чоловічими парасолями, бо парасолі-тростини набагато більш елегантні і краще підтримають ваш солідний імідж, ніж прості складні парасольки. Тільки уявіть себе з цією прекрасною і елегантною парасолькою в руках з прекрасним рубіном в набалдашнику. Втім, не менш сильне враження ви справите з цією моделлю синього кольору з навершенням у вигляді золотого лева. Або з цією парасолькою більш темного синього кольору, увінчану срібним орлом, королем всіх пернатих.

Як ви могли зрозуміти вже тільки з цього поста, чоловіки не менше жінок люблять одягатися красиво. Тільки роблять це по-своєму. Будь-яка дрібниця, кожна деталь повинні підкреслювати і висловлювати ту внутрішню силу і впевненість у собі, які притаманні всім чоловікам. І ви можете бути впевнені, що будь-який із запропонованих вам в цій статті віп-подарунків для чоловіків справляється зі своєю функцією на всі 100%!

 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.7