Зіна Давідофф: МІЛЬЙОНЕР, ЯКИЙ НЕ ПЕРЕСТАВ ЛЮБИТИ БОРЩ І ВАРЕНИКИ


Зіновій Давидов – засновник всесвітньо відомої компанії Davidoff, а також ідейний  наставник по створенню брендe. Народився у Києві, в 1906 році, в сім’ї табачника.   Коли йому виповнилось 5 років, сім’я переїхала із київського Подолу в Швейцарію. Саме тут тривалий час батько Зіновія, відкривши тютюновий магазин, плекав у сині любов до музики. Батько мріяв про сина-музиканта, незважаючи на збиті до крові пальці, зіпсовані інструменти та нездатність Зіновія видавити із них навіть пари звуків.

Аксесуари на подарунок

 Насичене минуле втілилося у численних принципах, на яких торгова марка Davidoff вийшла в світ і отримала визнання. Так був створений принцип: «Щоб насолоджуватись, треба полюбити. Щоб полюбити, потрібно знайти розуміння. Щоб зрозуміти, потрібно володіти знаннями. Щоб знати, потрібно почати розумітися на деталях». Він визрів ще у молодого 18-ти річного Зіновія, який розпочав знайомитися з деталями тютюнової справи в Аргентині.  Пропрацювати у місцевому барі йому довго не вдалося, після чого він почав шлях робітника тютюнової фабрики.

Ще один знаменитий принцип: «Хочеш, щоб щось було зроблено добре – зроби це сам», відобразився на роботі компанії Davidoff, прийшовши з далекого 1970-го року. В той час Зіновій був змушений продати магазин Єрнесту Шнайдеру, хоча і зберіг за собою статус власника. Давидофф ще довго жалкував, що не зміг зберегти цілісність справи всієї його сім’ї. до того ж, його єдина дочка, Софія, мала алергію та тютюн.

Але уже тоді марка Davidoff стала синонімом елегантності, розкоші, ідеального смаку. Навіть в статусі міліонера Давидоф продовжував дотримуватися старих звичок: проживати в скромних умовах міської квартири  із своєю родиною, а його дружина Марта годує чоловіка українським борщем та варениками.

З 1985 року асортимент брендових пропозицій був розширений горілкою, коньяком, окулярами, годинниками, шкіряними аксесуарами, сорочками та парфумами (Davidoff Cool Water та Davidoff Relax).

Аксесуари Davidoff на Fama Unique-Presents

 

4.8