Ювелірні вироби baraka - стиль солідних чоловіків


Коли заходить мова про ювелірні прикраси, нам на розум за звичкою приходять думки про жіночі кулони, каблучки з діамантами і елегантні браслети, які так люблять представниці прекрасної статі.

Ювелірні вироби на подарунок

Про те, що існує пристрасть до ювелірних прикрас і у сильної половини, ми замислюємося вкрай рідко, а це даремно. Адже сучасні чоловіки так само цінують елітну, дорогу і стильну ювелірну продукцію, яскравим прикладом якої є вироби виробництва компанії Baraka. Що ж являє собою бренд Baraka і чому саме його товари користуються великим попитом серед чоловіків всього світу?

Baraka - ювелірні вироби з історією

Історія бренду стартує з 1975 року, саме в цей період була заснована компанія Muraro Lorenzo Spa, розвиток якої став сімейним бізнесом, адже організувала справу сімейна пара з Італії, а продовжили розвиток компанії вже їхні діти. На даний момент Baraka - найбільший виробник чоловічих ювелірних виробів, про який говорять практично у всіх країнах світу, і це не дивно, адже наявність прикраси італійського бренду говорить про статус, імідж і почуття стилю свого власника.

Чому саме Baraka?

Сучасний ринок рясніє розмаїттям пропозицій, і не можна сказати, що у компанії Baraka немає конкурентів, саме тому слід окремо обумовити ті характеристики виробів, які виділяють їх на тлі інших товарів. В першу чергу, це високе технічне утримання кожної прикраси, над створенням якої працює близько ста двадцяти співробітників компанії. Крім цього, важливо відзначити і тонку, філігранну роботу висококласних ювелірів, які створюють кожен виріб своїми руками, комбінуючи самі різні матеріали, такі як вуглецеве волокно, сталь, кераміка, золото, діаманти і деякі інші елементи. У виробах можуть бути відтворені рухи карданного шарніра, так само використані справжні гвинти, що робить дійсно надійними і міцними прикраси Baraka, купити які захоче практично кожен чоловік.

Асортимент Baraka - які прикраси вибирають чоловіки

Якщо говорити про асортимент ювелірних товарів для чоловіків, то він злегка відрізняється від того, що пропонують виробники слабкій статі. Ні, звичайно ж, в каталозі виробника можна знайти і чоловічий браслет барака, і солідне кільце, і строгий кулон або намисто, яке буде відповідати останнім модним тенденціям чоловічої моди. Але крім цього Baraka - це ювелірні шпильки для піджаків, запонки і навіть затискачі для грошей, тобто аксесуари, які носять безпосередньо представники сильної половини. Такий виріб може стати відмінним подарунком для близької людини або друга, а так само напевно полестить босові або бізнес партнеру, адже аксесуар Baraka - показник достатку і стилю.

Колекції Baraka - що вибрати?

Практично з самого початку своєї діяльності компанія Baraka створює ювелірні прикраси, які відносяться до певних колекцій. Так, сталеві прикраси, які виготовляються зі спеціалізованої сталі 316L, об'єднані в однойменній колекції 316L COLLECTION. Тут представлені вироби, вироблені із сталевих тросів, прикрашені білими і чорними діамантами і золотом. COLLECTION 8846 - друга колекція Baraka, яка об'єднує в собі чотири браслета, створених на честь підкорення вершини Еверест. Їх відрізняє наявність особливого карабіна і ремінців-мотузок, які як би імітують елементи спорядження, що використовується для підкорення гори. Створення третьої колекції Baraka By PININFARINA COLLECTION базувалося на трьох принципах: чистоті, елегантності і інноваціях.

Браслет барака з цієї колекції складається з каучуку, срібла і золота, а його відмінною характеристикою стане матово-синій відтінок. І четверта відома колекція Baraka – це нестандартна і дуже оригінальна Baraka Casino Collection - елементи якої представляють собою атрибути азартних ігор, наприклад, це брошка у вигляді елегантної рулетки, або підвіска, що імітує гральну кістку. Асортимент бренду Baraka не обмежується тільки колекційними прикрасами, на просторах інтернет магазину можна знайти безліч інших ексклюзивних і оригінальних виробів, які не залишать байдужим жодного чоловіка.

Де придбати елітні прикраси Baraka?

У великих містах України представлені кілька торгових точок, які пропонують ювелірні вироби Baraka своїм покупцям, але для того щоб вивчити асортимент товарів в повному обсязі, краще буде ознайомитися з ним на просторах інтернету або вивчити каталог. Крім того, в сучасний час розвитку інтернет магазинів, ви можете замовити вподобану прикрасу прямо на сайті, не виходячи з дому, що вельми зручно. Вибираючи товар в інтернет магазині, ви зможете ретельно вивчити каталог, детально ознайомитися з характеристиками виробу і не поспішаючи зробити свій вибір.

Кожен ювелірний виріб марки Baraka має свій яскраво виражений стиль, індивідуальність і блиск, саме тому він справляє незабутнє враження на представників сильної статі, адже кожен чоловік хоче підкреслити свою успішність і достаток, а з прикрасами від Baraka це зробити зовсім не складно.

4.6