Як вибрати подарунок для Вагів?


     Врівноваженість, гармонія, золота середина в усьому — ось девіз життя для тих, хто народився під знаком Вагів. Вони не люблять крайнощів, оскільки усі крайнощі потребують врівноваження, а Ваги і так усе життя зайняті встановленням гармонії, відновленням справедливості і пошуком компромісів. При цьому вони настільки ретельно намагаються зробити зважений вибір і врахувати усі pro і contra, що прийняти остаточне рішення їм буває дуже-дуже нелегко.

Годинники на подарунок

     Тому головне завдання того, хто вибирає подарунок для Вагів — не «навантажувати» їх необхідністю приймати додаткові рішення. У жодному разі не питайте напряму Вашого адресата, що йому подарувати. Зробіть вибір за нього: він буде Вам вдячний!

     Вибираючи подарунок, враховуйте, що Ваги — естети. Вони мають розвинутий художній смак і загострене відчуття прекрасного. Тому уникайте будь-якого кічу: для Вагів сумнівне поєднання кольорів, надто різкий звук чи неправильна форма — як скрегіт пенопласта по склу: дратує і порушує гармонію.

     А ще Ваги — знак партнерства. У будь-якому подарунку вони обов'язково шукатимуть підтекст, прихований зміст, який би вказував на стосунки з Вами, нагадував про Вас, розкривав Ваше ставлення до них. Тому незалежно від того, які відносини вас пов'язують — ніжні почуття чи суто ділові стосунки — намагайтеся дарувати те, що містить чіткий і недвозначний меседж про Вашу повагу, любов чи приязнь до Вагів.

     Ідеальний подарунок для Вагів — предмети, котрі тішать їхні відчуття. Приємні звуки, свіжі аромати, м'які поверхні і ніжні фактури дарують їм насолоду. Не має значення, з якою сферою життя пов'язаний Ваш подарунок, головне — щоб він приносив задоволення у процесі його використання чи навіть просто споглядання.

     Ваги дуже дбайливо ставляться до своєї оселі. По суті, їхня домівка — це всесвіт у мініатюрі, локальне втілення тієї вселенської гармонії і рівноваги, котру вони мріють поширити на цілий світ. Вони будуть вдячні Вам за будь-які предмети, котрі допоможуть створити затишок.

     Дарувати Вагам можна як практичні речі, так і суто декоративні сувеніри, оскільки у їхньому розумінні усе, що прикрашає дійсність і посилює довколишню гармонію, є потрібним і функціональним — навіть якщо це статуетка, котра нерухомо стоїть на поличці.

0.0