Як вибрати подарунок для Лева?


Лев – це цар звірів. Тому і подарунок для представника цього знаку зодіаку також повинен бути воістину царським. Головне правило – не бути дріб'язковими, Вас просто не зрозуміють. Подарунок для Лева повинен бути дорогим, розкішним, незвичайним і вишуканим. Вибираючи презент, намагайтесь не випустити з уваги жоден із цих критеріїв.

Статуетки на подарунок

Дорогий подарунок означає для Лева, що Ви його по-справжньому любите та цінуєте. Леви обожнюють перебувати в центрі уваги, тому Ваш презент повинен бути таким, щоб їм можна було ефектно блиснути перед друзями і знайомими. При виборі подарунка для цього знаку зодіаку практичність відходить на другий план. Лев швидше пробачить Вам невдалий вибір, ніж отриману в подарунок банальну, нехай дуже корисну і функціональну, річ.

Якщо ж у Вас немає коштів для дуже дорогого подарунка, підберіть якийсь недорогий аксесуар, але обов'язково відомого бренду. При виборі подарунка зверніть увагу на яскраві кольори і золото.

Також хорошим подарунком для Лева стануть вироби з натуральної шкіри і темного дерева. У той же час краще уникати нейтральних і пастельних кольорів: Леви терпіти не можуть почувати себе сірими мишками.

Не забувайте, що Леви люблять овації та оплески. Вручаючи подарунок, не скупіться на пафосні слова і гучні побажання: зайвими вони точно не будуть=)

 

4.4