Як вибрати подарунок для Діви?


Діва – найбільш педантичний і впорядкований знак з усього зодіакального кола. Кожна річ навколо неї, до найменшої дрібниці, повинна має своє місце і призначення. Все повинно працювати бездоганно і бути натертим до блиску. Будь-який безлад нервує Діву і виводить з рівноваги.

До безладу прирівнюються всі речі, функціональність яких для Діви сумнівна. Вони завдають їй просто-таки фізичний дискомфорт, дратують і пригнічують. Тому будьте милосердними: не даруйте Діві непотрібних їй речей. До них відносяться, в тому числі, м'які іграшки та сувеніри.

Так що ж вибрати в подарунок Діві?

Організована і уважна до дрібниць Діва буде вдячна Вам за будь-які речі, які полегшать її щоденну копітку роботу з наведенню порядку в цьому хаотичному світі: записники, органайзери, кейси, сумки, скриньки.

Обираючи подарунок, майте на увазі: в дизайні Діва тяжіє до класики, цінує перш за все стриманість форм і елегантність. Модерн і асиметрія – точно не в її смаку.

Якщо мова йде про прикраси і аксесуари, то краще віддати перевагу універсальним речам, які однаково пасуватимуть і до повсякденного ділового костюма, і до вечірнього вбрання.

Ще один практичний аксесуар, який обов'язково оцінить схиблена на пунктуальності Діва, – це годинник.

Якщо Ви відчуваєте, що зайшли в глухий кут і відверто не знаєте, що подарувати Діві, – не проблема. Просто запитайте її, що б вона хотіла отримати в подарунок. На відміну від Водоліїв або Близнюків, які в презенті дуже цінують елемент сюрпризу, для Діви подібні питання символізують готовність проявити турботу і повагу. Не сумнівайтеся, вона тут же запропонує Вам декілька варіантів подарунків. Адже ніхто крім Діви не знає, що їй найкраще подарувати.

4.4