Що подарувати на День закоханих?


У той час як скептики стверджують, що це свято придумали маркетологи, романтики з нетерпінням чекають його і готують подарунки для своїх других половинок. Мова, звісно, про День святого Валентина, який отримав назву найромантичнішого свята.

Історія цього свята нараховує вже більше півтори тисячі років і за цей час обросла безліччю легенд. Згідно з найбільш поширеною версією, в Стародавньому Римі жорстокий імператор Клавдій II видав указ, який забороняє шлюби. Він вважав, що самотній чоловік без сім'ї та дружини буде краще боротися на полі битви. Воїни, які хотіли з'єднати свою долю з коханими, страждали.

Їм на допомогу прийшов священик Валентин. Співчуваючи закоханим, він таємно від усіх освячував шлюбні союзи. Незабаром про його діяльності стало відомо владі, і він був засуджений до смертної кари. Чекаючи виконання вироку, Валентин познайомився з дочкою наглядача і покохав її. Перед стратою, яка була призначена на 14 лютого, він написав дівчині зізнання у любові – «валентинку». Пізніше Валентина оголосили святим і покровителем усіх закоханих, а «валентинка» стала традиційною листівкою, в якій закохані пишуть зізнання.

У цей день прийнято дарувати подарунки коханим. Це чудовий спосіб висловити свої почуття дорогим вам людям. Традиційний колір Дня закоханих – червоний, колір любові. Обираючи подарунок для коханої, зверніть увагу на аксесуари в святковій кольоровій гамі.

Подарунки для закоханих

Червоний лаковий гаманець від Davidoff стане ідеальним подарунком для бізнес-леді і гармонійним доповненням ділового вбрання. Аксесуар, виконаний вручну швейцарськими майстрами, має високу якість, а родзинки йому надають витончений ремінець і прямокутна пряжка.

Зверніть увагу на парасолі від Pasotti. Це стильні аксесуари, які захистять власницю цього шедевра від дощу і створять романтичний настрій.

Прикраси – таємна слабкість усіх дівчат. Якщо ви шукаєте щось особливе, браслет «Flower» – саме те, що вам потрібно.

Витончений аксесуар зі срібних елементів припаде до душі вашій другій половинці.

 


 

Ще один подарунок, якому зрадіє будь-яка дівчина, – ніжне та елегантне яйце Фаберже «Jade», яке виконує також функцію музичної шкатулки.

Така прикраса стане чарівним доповненням кімнати та приноситиме естетичне задоволення.

Для дівчат, охочих зробити приємне своєму коханому, Fama приготував великий вибір головного атрибута ділового стилю – запонки. Напередодні Дня святого Валентина зверніть увагу на запонки «Tourbillon» (silver background) от Tf Est. 1968.

 

Віскі – напій справжніх чоловіків. Якщо ваш коханий є цінителем цього напою, зробіть йому комплімент і подаруйте скляний набір для віскі.

Набір «Solid» від «Krosno», розрахований на велику компанію, стане справжньою цінністю бару.

Для любителів класики відмінним подарунком буде стильна краватка з атласу від італійського виробника FERRE.

Цей виріб, виконаний за допомогою техніки батик, припаде до смаку справжньому джентльменові, який розуміється на елегантності.

Щоб підсилити ефект від піднесеного подарунка, супроводьте його листівкою зі словами кохання і букетом троянд. Ваш подарунок скаже більше, ніж будь-які слова.

4.8