Шанована цінність слів


Не дивлячись на технологічний бум ХХІ століття, кращі традиції в сфері статусних виробів завжди залишаються привілеєм, що не втрачає своєї затребуваності та актуальності багато років поспіль. Цю нішу впевнено  утримують ручки  Waldmann, які побували в руках не однієї знаменитості, підписали не один мільйонний контракт, розділили успіх не одного бізнесмена.

Компанію Waldmann Адольф Вальдман заснував у містечку Birkenfeld, і сьогодні вона має більше вісімдесяти років досвіду в сфері продукування письмових приладь.  Сама територія, на якій зародилося виробництво сьогодні стала центром всієї німецької промисловості. Підкорити ринок своєрідним приладдям компанія змогла дуже швидко. Уже у 1925 році вона експортувала їх на ринки Європи та США.

Ручки на подарунок

У виробах Waldmann втілена витонченість та стиль висококласних німецьких ручок, кожна з яких володіє індивідуальним дизайном та характером, виключним та оригінальним. Якість елегантних ручок Waldmann знайшла вираження також і у іншому амплуа. З ними любителі розкоші та витонченості можуть отримати і стильний аксесуар, який не тільки порадує власника в робочі будні, але й може стати функціональним подарунком діловому партнеру. Новаторські розробки та багаторічний досвід, виражені у Waldmann, цілком виправдано отримали статус лідера в сегменті бізнес-аксесуарів.

Багато років ручки Waldmann несуть у собі незмінну якість та ідеальний вигляд.  Завдяки дизайнерському новаторству їх часто купують знаменитості, відомі люди, представники вищого світу. В них у незвичайній манері поєднується строгий та витончений дизайн, різноманітні матеріали, своєрідні деталі. Не менше уваги приділяється і перфоменсу. Авторські упаковки розроблюються під кожну ручку строго індивідуально, які також можуть  претендувати на статус специфічного шедевра.

Це товари із розряду vip, власники особливих якостей і характеристик, підкріплені світовим визнанням та топовими місцями по продажу в бізнес-середовищі.

Ручки Waldmann на Fama - Unique Presents

4.6