Глобус, що обертається: унікальний подарунок для дому та офісу


Шукаєте подарунок для керівника або бізнес-партнера? Підбираєте особливий аксесуар в офіс або вітальню? Або ж просто хочете подарувати щось незвичне і оригінальне? У всіх цих випадках вам на допомогу прийде цікава річ ‒ глобуси, які обертаються.

Цей аксесуар був розроблений видатними конструкторами і фізиками з Каліфорнії. Він унікальний тим, що начебто літає над підставкою, безперервно обертаючись за годинниковою стрілкою. Глобус дуже простий у використанні: він абсолютно безшумний, не вимагає підзарядки й заміни батарейок, оскільки обертання відбувається завдяки магнітному полю планети, а також потраплянню сонячного світла або штучного освітлення. Глобус складається з двох частин: внутрішня сфера з малюнком і склоподібна капсула зовні. Внутрішня сфера «плаває» в спеціальній рідині, яка запобігає тертю під час обертання.

Глобуси на подарунок

Одна з найбільш універсальних моделей ‒ глобус із політичною картою. Такий подарунок неодмінно припаде до смаку бізнесменові.

Для тих, хто віддає перевагу яскравим аксесуари, ідеально підійде глобус «Silver and Black» з сучасним дизайном. Срібний колір материків і чорний колір океану створюють контраст, який прикрашає цю карту. Такий подарунок буде доречним для любителів подорожувати, друзів, колег по роботі та всіх, хто йде в ногу з часом.

 

 

Глобус «Terra Incognitta» відрізняє від інших моделей історична карта світу, створена в 1790 році Джованні Кассіні, великим італійським вченим. На карту нанесені три навколосвітні експедиції англійського мандрівника і дослідника Джеймса Кука. Під час цих плавань Кук здійснив ряд географічних відкриттів, зокрема, обстежив та наніс на карту частини узбережжя Канади, Австралії та Нової Зеландії. Також на глобусі зображена лінія екліптики, яка демонструє річний рух Сонця. Це чудовий подарунок для любителів історії, мандрівників та романтиків, який стане цікавим елементом декору.

Інші глобуси можна подивитися на сайті Fama.

4.5