Речі, які створюють тебе


Поціновувачі унікальності, індивідуальності і неперевершеної майстерності отримали нові можливості, адже з 2012 року місто Талса, штату Оклахома, стало епіцентром зародження успішної компанії Two Guys Bow Ties.  Творцями майбутніх новинок та інновацій в сфері аксесуарів стали два конструктори: Адам Тиг та Тим Пэстей. Причому, диктувати зміни в даній сфері діяльності вони почали уже з перших днів існування Two Guys Bow Ties. Завдяки креативу і неординарності розробок, уже на протязі першого року діяльності компанія змогла заповнити той простір, який пустував протягом багатьох років в сфері чоловічих аксесуарів.

Краватки на подарунок

Поява ручної краватки-метелика в кардинально новому, яскравому та новаторському виконанні була результатом синтезу досвіду та технологій, напрацьованих старою школою майстрів та сучасного стилю. Інноваційний суперпродукт виготовлений із деревини – нового матеріалу в сфері моди. Це поєднання міського урбанізму та природної чистоти в унікальних речах.

Спільні творіння Адама та Тіма продукують особливий статус для виробів ручної роботи в модній індустрії, підвищення цікавості та уваги до деталей чоловічого образу, їх модерності і унікальності.  За такі старання Two Guys Bow Ties стала законодавцем моди, отримала визнання в міжнародному масштабі, користується великим попитом та широкі кола шанувальників.

Компанія продовжує пошуки нових та непізнаних ідей, працює з рідкісними та екзотичними шматочками деревини. Ці матеріали збираються по всьому світу, містять африканське зебрано, перуанський горіх, південноамериканську бакоту, каучукове дерево. Насичений запас матеріалів доповнюється і цікавим декором із соломи, клітинки, горошку, використанням технології ручного лазерного випалювання.

Це ключ неповторної привабливості виробів, які на пару з прекрасними тканинами, якими прикрашаються метелики, продовжують приносити Two Guys Bow Ties популярність, визнання та успіх.

Аксесуари Two Guys Bow Ties на Fama - Unique Presents

 

4.3