Подарунок мамі


Мама - найрідніша і найближча людина, яка дала нам життя, тому радувати маму хочеться практично завжди, а вже якщо мова йде про свято, то до вибору подарунка кожен з нас підходить дуже відповідально. Завжди хочеться купити незвичайні подарунки мамі, які приведуть її в захват, стануть в нагоді і будуть радувати, і зігрівати душу, але як вибрати таку річ? Насправді, маму ми знаємо з перших своїх днів, тому про її смаки та вподобання нам відомо практично все. Але, при цьому, вибрати подарунок мамі іноді виявляється по-справжньому складно.

Як порадувати маму в свято?

Звичайно, кожна мама радіє різним подарункам - для одних це мікрохвильова піч, форма для кексу і чайний сервіз, для інших - відпочинок з подругами далеко від турбот, а деякі вважатимуть за краще дорогий одяг або аксесуари, які підкреслять солідність і елегантність. Як же зробити відмінний подарунок мамі, Україна виробляє зараз безліч прекрасних, якісних товарів, інтернет магазини пропонують продукцію європейських брендів, а в торговому центрі можна знайти все, чого душа забажає, але питання все одно залишається невирішеним. Ось кілька порад для тих, хто все ще не зміг визначитися з вибором.

Ви хочете зробити незвичайний подарунок для мами, який, в той же час буде практичним і потрібним? Тоді відмінним варіантом стане сумочка-сюрприз! Підберіть хорошу, красиву сумку - мама оцінить добротну шкіру, сучасний стиль і вишуканий дизайн, та й аксесуар завжди стане в нагоді. А щоб подарунок не виглядав банальним, в кишеньки можна покласти різні сюрпризи - модну хустку на шию, плитку дорогого шоколаду, ручку від відомого бренду, і так далі. І потрібний, і цікавий подарунок коханій мамі готовий!

Золоті прикраси завжди цінувалися жінками, вважалися показником достатку і найкращим подарунком, але в наш час ця традиція трохи стерлася, та й дарувати золоте кільце або браслет якось занадто офіційно. Але як зробити незвичайні подарунки мамі з золота, які стануть для неї по-справжньому дорогими? Купуємо будь-яку красиву каблучку або браслет, і робимо на ньому гравіювання з парою зворушливих слів, наприклад: «Найкращій мамі» або «Найріднішій» - тут вже ваша фантазія. Повірте, такий презент справить враження на кожну матір;

Зараз на просторах інтернету можна зустріти безліч пропозицій від художників, які готові намалювати портрет по фотографії за невеликі гроші. І це ще один оригінальний подарунок мамі, достатньо знайти хорошого художника, і підібрати фото, відмінно виглядатиме та фотографія, де мама зображена разом з вами. Цей портрет завжди буде нагадувати вам один про одного;

Створіть на свято магазин подарунків - мами так рідко вибираються в торгові центри, ходять по бутіках, так чому б не зробити настільки приємний і оригінальний сюрприз. Причому можна додати будь-яких цікавих і веселих елементів в програму. Наприклад, відвідування кінотеатру, гру в боулінг або похід в японський ресторан в перервах між шопінгом. Цей день надовго залишиться в пам'яті у вас, як яскравий і веселий.

Оригінальні подарунки для мами

Часто нам хочеться не тільки подарувати дорогу річ і красивий букет квітів, але і зробити маму по-справжньому щасливою в її свято. Звичайно, мама напевно буде в захваті від красивої картини, ексклюзивного подарунка у вигляді книги улюбленого письменника або дорого торшера, але хочеться, щоб атмосфера свята продовжилася для неї якомога довше. Ось кілька порад, як купити подарунок мамі, який триватиме довго.

Замовити подарунок мамі можна в будь-якому туристичному агентстві - зараз в будь-яку пору року можна відправитися в літо, відпочити на березі моря або океану, так що ваша справа - купити путівку і проводити маму в аеропорт. Ще краще, якщо у вас буде можливість відправитися на відпочинок разом з нею, напевно так їй буде спокійніше і веселіше;

Незвичайні подарунки для мами можна підібрати, не покидаючи нашої країни. Красиві готелі в Карпатах, оздоровчі комплекси в Одесі, чудова екскурсійна програма у Львові, і багато іншого. Такий відпочинок більш спокійний, можливо, саме він стане оптимальним для мами;

Денна розважальна програма для мами - теж цікава і оригінальна ідея. Ви можете розпланувати ваш день, починаючи з самого сніданку, для цього попередньо слід замовити столик в ресторані, купити квитки в театр або на концерт, забронювати спа на кілька годин, домовитися про фотосесію, і ретельно скласти розклад вашого святкового дня. Головне, щоб все було підготовлено, і мама могла ні про що не переживати і не хвилюватися. Це буде відмінний день з масою вражень і емоцій!

Як зробити подарунок своїми руками?

У дитинстві нам так подобалися мамині свята, адже можна було вже за місяць починати робити аплікації, малювати картини, вирізати листівки. Зараз, звичайно, такі подарунки втратили свою актуальність, але зробити сюрприз з мінімальними витратами все ще можна. Для цього пропонуємо вам влаштувати свято в колі сім'ї, заздалегідь проінформувати всіх родичів і маминих друзів про сюрприз, підготувати інтер'єр і стіл, і вперед розважатися.

Оригінальна прикраса самої кімнати має велике значення. Тут можна злегка згадати дитячі візерунки, малюнки, вирізати картинки, надути кульки, тобто трохи повернутися в дитинство. Що стосується столу, то можна або самостійно приготувати їжу, або замовити улюблені страви в ресторані, головне, красиво накрити на стіл, підготувати торт зі свічками і атмосферу свята. Напевно мама буде зворушена таким подарунком!

Для кожної мами свято асоціюється з родиною, з будинком, і, звичайно, з її дітьми, тому постарайтеся приділити їй максимум уваги в цей день. Дуже часто набагато більш цінний час, проведений разом, ніж дорогий подарунок, хоча і він, звичайно, зайвим не буде!

4.4