Неперевершеність матеріалів


У компанії Scabal замовляє тканини кутюрьє, у котрого шиють одяг усі президенти США, починаючи з Ліндона Джонсона. У костюми з тканин від Scabal були вдягнуті усі Джеймси Бонди з самого початку культової Бондіани - Шон Коннері, Роджер Мур, Тімоті Далтон, Джордж Лазенбай, Пірс Броснан і Деніел Крейг. Продукція фабрики Scabal постачається у королівські будинки Європи і Близького Сходу.

З компанією Scabal пов'язані багаторічною співпрацею Будинки моди Dior, Armani, Lanvin, Prada, Ralf Loren,  Brioni. Голівудські костюмери шили з тканин Scabal костюми для героїв фільмів "Казино Рояль", "Титанік", "Люди в чорному", "Недоторкані", "Аполон 13", "Бетмен назавжди", "Дракула", "Родина Адамсів", "Волл-стріт", "Мафія" і "Хрещений батько".

Елітна тканина на подарунок

Якість продукції Scabal належно оцінили Барак Обама, Білл Клінтон, Дональд Трамп, Кофі Аннан, Девід Бекхем, Роберт Де Ніро, Джек Ніколсон, Том Круз, Леонардо Ді Капріо, Бен Аффлек, Колін Ферт.

А починалося усе з крихітного виробництва. У 1938 році у штаті компанії було усього шестеро людей. Сьогодні ця кількість зросла більше, ніж у 100 разів. Представництва компанії діють у найбільших столицях світу, її продукція добре відома усім шанувальникам елітного текстилю.

Чим уславилася компанія Scabal? Насамперед - унікальним складом своїх тканин і нестандартними технологіями їх виготовлення. Щосезону Scabal пезентує нову тканинну колекцію, з новою концепцією і новими складовими. Тканина з напиленням зі стертих у порох відбірних діамантів. Перша у світі костюмна тканина зі 100-відсоткової вовни вікуньї - тварини, що мешкає у високогірних Андах. Найдорожча у світі меріносова вовна з індексом Super 250 - це означає, що з 1 кг вовни можна випрясти 250 км нитки! Тканина з додаванням лазурита - каменя, відомого властивістю позбавляти від стресу і головного болю, стимулювати імунітет і уповільнювати старіння. Нанотехнологічна водовідштовхувальна вовняна тканина - розлиту на такий костюм каву достатньо просто змахнути серветкою. Надм'яка вовна з додаванням норки... Чим Scabal здивує світ у наступному сезоні? Цього не знає ніхто.

У 1996 році під торговою маркою Scabal почали випускатися ексклюзивні чоловічі аксесуари - трикотаж, ремені, краватки, сорочки. Консервативна естетика англійських денді і сучасна молодіжна мода - здавалося б, поєднати це неможливо. Однак компанія Scabal зробила це.

Кредо Scabal - "Жодної економії, коли йдеться про матеріали для тканини". Втім, Scabal не заощаджує ні на чому, коли йдеться про справжню Якість.

Аксесуари Scabal на Fama - Unique Presents 

4.5