Мисливські набори: подарунки для справжніх чоловіків


Для первісної людини полювання була основним способом добування їжі, а в ХХI столітті воно перетворилося в розвагу для поважних людей, статусне хобі поряд з яхтингом, колекціонуванням живопису, курінням сигар і гольфом.

Мисливські набори -це vip-подарунок чоловікові, який розуміється на розвагах. Ці набори будуть незамінні також і для сімейних чоловіків, адже відмінно підходять для пікніків в колі рідних та друзів.

Особливість продукції бренду «Ладья» - 100% ручна робота, використання виключно натуральних високоякісних матеріалів, а також широкий вибір комплектації наборів. Мисливські набори від «Ладья» виконані з натуральної шкіри, а столові прилади - з нержавіючої сталі, що значно збільшує термін їх експлуатації. Окрасою цих наборів є вишукана кольорова гамма і яскраві деталі всіх елементів набору: дорогоцінні метали і каміння, латунне лиття, вставки з текстоліту. Всі ці дрібниці формують основоположний принцип бренду - принцип якості та естетики, якого невпинно дотримуються вже протягом десятка років.

Мисливські набори на подарунок

Мисливський набір «Гранд» розрахований на п'ять персон. Він складається з фляги, запальнички, штопора, набору ложок, виделок і стопок, термоса, туристичного ножа, складного ножа, ножа-сапки, мангала, шампурів, а також комплекту тарілок. Кожен предмет складений в окремий шкіряний чохол. Це вдалий подарунок для сім'янина і душі компанії, адже в ньому є все, що може стати в нагоді під час активного відпочинку.

Більш компактний варіант мисливського набору - барсетка, в якій є все найнеобхідніше для відпочинку на природі в колі найближчих людей.

У комплект входять фляга, запальничка, три стопки з мельхіору, а також три ложки і три вилки.

Ще один варіант набору - Мисливський набір «Князь» на 5 персон підкорює не тільки своїм майстерним виконанням, а й вищою якістю: кожна деталь виконана з нержавіючої сталі, що допоможе кожному виробу зберігатися довго, тим самим підкреслюючи практичність подарунка.

Ці набори перетворять полювання або іншу вилазку на природу в максимально приємне проведення часу, адже компанія «Ладья» вже подбала про все, що вам може знадобитися, залишивши вам лише можливість повноцінно насолоджуватися відпочинком.

4.5