Модний лікнеп: як правильно носити чоловічий браслет


Браслети користуються найбільшою популярністю серед чоловічих прикрас. Секрет їхнього успіху простий, адже вони підходять практично кожному представнику чоловічої статі: як молодому хлопцю, що бажає підкреслити свій стиль, так і діловому чоловікові, який прагне продемонструвати статус. Головне ‒ підібрати вдалу модель, яка надасть цілісності образу та правильно заграє з іншими деталями образу.

Браслети на подарунок

Ми розповімо вам, як носити чоловічі браслети та з чим їх поєднувати. Якщо ви ще не обрали для себе ідеальний браслет ‒ запрошуємо заглянути спершу в наш каталог, в якому зібрані моделі для будь-якого образу та бюджету.

5 правил, як носити браслети

1. Якщо ви носите годинник, то на сьогоднішній день допустимо носити його на одній руці з прикрасою. При цьому важливо, щоб браслет та годинник поєднувалися між собою матеріалом або кольором. Зі шкіряним ремінцем годинника, наприклад, логічно буде виглядати шкіряний браслет, а з металевим ‒ аксесуар з елементами з аналогічного металу. Обирайте прикрасу трохи тоншу, ніж годинник. Враховуйте, що виріб має розташовуватися над годинником, а не під ним.
2. Чоловікам не варто зловживати аксесуарами і вдягати одночасно весь комплект. Варто використовувати в образі не більше двох-трьох аксесуарів, наприклад, браслет, зажим для краватки та запонки.
3. Якщо ви плануєте носити браслет з повсякденним образом, то можна обирати практично будь-яку вподобану модель. Якщо ж ви плануєте носити браслет в поєднанні з діловим гардеробом, то браслет повинен бути не надто об'ємним і щільно облягати зап'ястя. Ідеально, якщо манжет сорочки прикриває прикрасу при опущених донизу руках. Абсолютно недоречно носити браслет поверх сорочки.
4. Одне з умовних правил, яке застосовується як до жінок, так і до чоловіків, ‒ чим старша людина, тим дорожчим та масивним має бути прикраса. Відповідно, молоді чоловіки повинні віддавати перевагу більш витонченим аксесуарам з недорогих матеріалів. У той же час навіть вироби з каучуку можуть бути досить стильними, як, наприклад, браслет від Zancan.
5. Скільки прикрас чоловікові можна одночасно носити на руках? В принципі, обмежень по кількості виробів немає, але все ж варто пам'ятати про доречність і знати міру. Також важливо вміти зі смаком поєднувати різні браслети: вони повинні підходити один до одного за стилем, фактурою та колірною гамою.

На якій руці носити браслет чоловікові?

Це одне з найбільш поширених запитань. Насправді носити браслет можна на будь-якій руці. Якщо окрім браслета ви носите ще й годинник, то прикрасу можна носити на тій же руці, при цьому звертаючи увагу на поєднання аксесуарів.
Не забувайте, що сьогодні мода стає все більш демократичною. Якщо ви не дотримуєтесь певного дрес-коду, то можете сміливо носити прикраси так, як вам подобається. В кінці-кінців, це може бути елементом особливого стилю, який стане вашою родзинкою.

4.5