Шовковий присмак любові


Що може вразити більше, ніж результати ручної роботи? Лише ручна робота від бренду Tkach Hand Made. Головний дизайнер бренду, Інна Ткач, чудово знає, як повинні виглядати ексклюзивні речі та скільки сил та часу необхідно для їх творення в режимі ручної роботи. Своїм досвід в цій сфері вона ділиться за допомогою кожного виробу Tkach Hand Made.
Ідея створення новаторських речей у Інни виникла під час творчих пошуків, коли на допомогу пришла зустріч з батиком. Художник-експерементатор, вона застосувала нові технології і результати приголомшили весь світ.

Фактично всі роботи Інни Ткач виконані на 100% натуральному шовку. Вона не вітає жодних домішок, адже шовк - це символ влади, багатства та могутності, тому інші матеріали тут зайві. До того ж, шовк як ніякий інший матеріал відповідає принципам дизайнера: принести в світ більше мистецтва, яскравих кольорів, казковості. Для цього писаний шовк ідеальний вибір. В ньому Інна змогла втілити ексклюзивні речі, ефектні аксесуари. Вони створюються та розписуються вручну, а це значить, що ви ніколи не знайдете два схожих вироби Tkach Hand Made. Композиції та кольорові гами також авторські, втілені у життя досвідченими руками професійних майстрів розпису по шовку.

Шовкові хустки HAND MADE TKACH на Fama - Unique Presents

4.6