Книга в подарунок жінці


Наближається сезон новорічних свят, а отже, питання подарунків встає особливо гостро. Коли ми обираємо презент для представниць жіночої статі, в голові стандартно виринають картинки з квітами, косметикою і прикрасами. Адже не секрет, що вибирати подарунок дорогим людям найскладніше, особливо коли здається, що у них все є. Чим, наприклад, можна здивувати і порадувати маму, у якої є все необхідне і яка має сформовані смаки? У нас є для вас оригінальна відповідь ‒ книжкою. А якщо ви сумніваєтеся, що таким подарунком можна кого-небудь здивувати, перегляньте нашу підбірку. Ми розповімо, яку книгу подарувати жінці, щоб порадувати навіть найвибагливіших мам і бабусь.

Яку книгу подарувати мамі?

Вибираючи, яку книгу можна подарувати мамі, зверніть увагу на видання, пов'язані її з хобі та захопленнями.

Якщо ваша мама любить вино, порадуйте її неймовірною книгою від відомого знавця вин Андре Доміне. Це видання ‒ джерело знань навіть для тих, хто, здавалося б, знає про цей напій все. А розкішне оформлення книги зробить подарунок ще більш цінним.

Якщо за допомогою книги ви хочете показати всю глибину своєї любові і вдячності найдорожчій людині ‒ мамі, ‒ подаруйте їй книгу «Сорочку мати вишила мені».

Збірка українських пісень, присвячених мамі, виконана в стилі hand made і прикрашена вишивкою, не залишить байдужою жодну мати.

Любителька романтичних і в той же час мотивуючих видань неодмінно оцінить книгу «Їж. Молися. Люби» Е. Гілберт.

Це книга про героїню, яка провела рік у подорожах і вчилася шукати щастя в простих і буденних речах.

Якщо ви шукаєте, яку книгу подарувати мамі на день народження, зупиніть вибір на чомусь дійсно особливому: наприклад, подарунковій книзі «Жінки, що змінили світ», що розповідає про видатних представниць прекрасної половини людства.

У книзі зібрані неймовірні і яскраві історії, які надовго подарують заряд натхнення.

Яку книгу подарувати бабусі?

Кулінарія, рукоділля, садівництво ‒ якими б не були захоплення вашої бабусі, ми впевнені, що ви зможете підібрати для неї вдалу книгу, що відповідає її інтересам.

Наприклад, вам на допомогу прийде подарункова книга для запису кулінарних рецептів. Розкішне оформлення книги і зручна структура зроблять процес приготування страв ще більш приємним.

Прекрасний подарунок на всі випадки життя ‒ «Велика книга жіночої мудрості». Видання може в потрібний момент підтримати, розсмішити, поділитися важливими думками і дати корисні поради.

Це нескінченне джерело натхнення, яке прийде на допомогу в будь-якій ситуації.

Колекційна книга «Велика Тетчер» розповість про біографію унікальної особистості ХХ століття ‒ Маргарет Тетчер. «Залізна леді» і до цього дня залишається досить суперечливою фігурою навіть для британців. Незважаючи на протистояння і невдоволення її заходами, Тетчер все ж вдалося зробити значущі кроки з відновлення економіки Великобританії. Книга розповідає про всі перипетії і труднощі, з якими стикався 71-й британський прем'єр-міністр.

Подарункова збірка Ліни Костенко «Триста поезій» порадує всіх любителів поезії і творчості української поетеси.

З творчістю «живого класика» української літератури знайомі практично всі і мало кого вона лишає байдужим. Вишукане оформлення і декоративні елементи зроблять читання книжки ще більш приємним.

Всі зазначені книги і безліч інших цікавих видань можна знайти на Fama. Унікальний вибір, ексклюзивні подарункові видання та неймовірне розмаїття книжок ‒ все це доступно всього лише в кількох кліках у нашому каталозі.

4.4