Книга в подарунок хлопцю


Підібрати подарунок чоловікові часто складніше, ніж дівчині. Дівчата нехай і примхливі, але мають безліч слабкостей, які легко задовольнити. А коли мова заходить про подарунки чоловікам, часто фантазія обмежується чоловічими наборами для гоління та черговою новою сорочкою. Щоб наступного разу не вручити якусь банальність, радимо завчасно задуматися про подарунок для хлопця. Тим більше, що приводів для привітання є чимало:
•    Новий рік;
•    День народження;
•    День захисника України;
•    Професійне свято;
•    День ангела;
•    Важлива дата тощо.

Якщо ви не знаєте, що подарувати, часто вдалим виходом з такого положення стає книжка. У статті ми розповімо про те, яку книгу подарувати хлопцеві.

Яку книгу подарувати хлопцеві?

1. Оберіть для хлопця фантастичну книгу. Він гідно оцінить книгу про такого ж сміливого та відважного героя, як і він сам. Наприклад, витвір геніального Джорджа Мартіна «Гра престолів» або роман Гаррі Гаррісона «Неприборкана планета».
2. За тим же принципом чудовим подарунком буде книга про видатну людину. Залежно від сфери інтересів, це може бути видання про Ніколу Теслу або Генрі Форда.
3. Якщо ваш хлопець захоплюється спортом чи любить дивитися футбол/хокей, оберіть для нього книгу, пов'язану з його захопленням. Наприклад, «Енциклопедія футболу» або «Велика енциклопедія тенісу».
4. Природжений лідер належним чином оцінить літературу про владу, політику, великих государів, а також бізнес-літературу, яка допоможе йому стати на сходинку краще. Радимо звернути увагу на книгу «48 законів влади» Роберта Гріна та видання «Подарунок лідеру».
5. Ваш хлопець ‒ любитель художньої літератури? Тоді радимо йому подарувати щось із перевіреної класики. Відмінним вибором буде книга Олександра Дюма «Граф Монте-Крісто» або Айн Ренд «Атлант розправив плечі».

Яку книгу подарувати хлопцеві на день народження?

День народження ‒ найголовніше свято в житті кожної людини. Саме тому ми вирішили окремо поговорити про те, яку книгу можна подарувати хлопцеві у цей день. В цілому, загальні правила аналогічні, але для дня народження або важливої дати варто обирати більш ексклюзивні видання, а також книжки в подарунковому оформленні. Такі видання, як правило, виконані вручну і існують лише в обмеженій кількості, що робить такий подарунок унікальним.

Тільки подивіться на подарункову книгу «Кораблі» або ж видання «Полювання». Виконані вручну з натуральної шкіри, такі видання є одночасно і предметом мистецтва. Подібний подарунок неодмінно займе гідне місце в бібліотеці або на робочому столі вашого хлопця.
Всі згадані книжки та багато інших, не менш цікавих видань, можна знайти на нашому сайті.

4.2