Казка, яка передається з рук в руки


Історія ювелірної компанії Magerit почалася в Мадриді в 1994 році. За час свого існування компанія привнесла в ювелірне мистецтво чимало нових задумів. Тут працюють справжні професіонали від світу елітних прикрас - вони зуміли зробити неймовірне і створили таку ювелірну продукцію, про яку дізналися в усьому світі. Серія ювелірних прикрас від Magerit ґрунтується на знаннях і уміннях великого числа людей, і саме тому вони настільки привабливі, оригінальні і якісні. Витонченість протягає в кожній риски будь-якого прикраси Magerit, їх можна назвати абсолютно самодостатніми і завершеними.

Ювелірні вироби на подарунок

Зайняти вельми високе місце серед кращих брендів ювелірної продукції в світі Magerit допомогло об'єднання багаторічних традицій іспанської та римської скульптури та живопису з оригінальними ідеями дизайнерів компанії. Завдяки їх працям, ми отримали воістину ювелірні прикраси, які можна назвати творами мистецтва, не прикрашаючи. Ювеліри компанії щоразу придумують незвичайний, але стильний дизайн для своїх прикрас, створюючи моду, а не підкоряючись їй. Вся продукція робиться з якісного золота в 18 карат, а дорогоцінні камені піддаються детальному відбору з метою надати любителям оригінальних прикрас тільки найкраще.

Прикраси робляться набагато яскравіше і різноманітніше, завдяки тому, що зображують міфічних істот і справжніх гордих звірів, а також різні явища.

 

4.3