Яку книгу подарувати на свято?


У ритмі сучасного світу нам часто доводиться все робити поспіхом, в останній момент. Навіть якщо мова йде про подарунки для близьких на свята, дати яких ми знаємо завчасно. Або ж навпаки ‒ отримуємо раптове запрошення на свято, коли часу на вибір подарунка ‒ обмаль. У таких випадках на допомогу приходять універсальні подарунки на всі випадки життя, які не вимагають багато часу на вибір і в той же час ‒ не створюють враження, що ви зовсім не знали, що подарувати (як, наприклад, буває з різноманітними сертифікатами). Один із таких подарунків ‒ книга!

Сьогодні ми розповімо про універсальні видання, які прийдуться до смаку будь-кому.

Яку книгу подарувати на Новий рік?

Новорічні свята ‒ час гулянь та дружніх вечірок, великих і гучних компаній. І часто буває, що в компаніях багато незнайомих людей, а подарунки хотілося б зробити всім, щоб нікого не образити. Книга дуже виручить в цьому випадку, оскільки це невеликий і дуже символічний подарунок. Ось список з трьох книг, які будуть доречні незалежно від того, кому ви їх подаруєте:

1. Подарункове видання «Велика книга східної мудрості» містить багатовікову мудрість Сходу, яка дбайливо передається з покоління в покоління. Тут зібрані афоризми і притчі зі Стародавнього Китаю, Японії, Індії та інших східних країн. Це унікальне видання, в якому кожен зможе почерпнути щось важливе й цінне саме для себе.
2. «Закони переможців» Бодо Шефера ‒ це прекрасний подарунок для всіх, хто прагне до кращого. Автор провів дослідження і перевірив безліч фактів. У підсумку ми отримали книгу, де доступно викладено 30 кроків, завдяки яким можна змінити своє життя у кращу сторону. Адже коли, як не з початку нового року, потрібно впроваджувати такі зміни і робити кроки до успіху?
3. «Золоте теля» Ільфа і Петрова ‒ дивовижна книга, яка знайомить нас з неймовірним персонажем Остапом Бендером. Як і перегляд «Іронії долі» в новорічну ніч, так і читання цієї книги ніколи не набридає. Навіть якщо обдаровуваний вже читав цю книгу, це видання в шкіряній палітурці ручної роботи все одно принесе естетичне задоволення і стане родзинкою домашньої бібліотеки.

Яку книгу подарувати на день народження?

Вас несподівано запросили на день народження, а іменинника ви практично не знаєте? Не біда! У нас є готові рішення, як вибрати книгу навіть в такій непростій ситуації. Ловіть три видання, які можна легко вплести в побажання:

1. Книга «Найгарніші та найзнаменитіші місця планети» ‒ прекрасне видання про мальовничі куточки нашої планети, унікальні культури і пам'ятки архітектури. Таке видання сподобається будь-якій людині, адже бажання побачити світ є чи не у кожного. А якщо супроводити книгу побажанням приємних і дивовижних подорожей, то подарунок стає ще більш особливим.
2. Подарункова книга «Бізнесмени, що змінили світ» розповідає історії успіху таких знаменитих людей як Форд, Шанель, Нобель, Ліптон, Джобс, Цукерберг та багато інших. Це прекрасні приклади того, як потрібно будувати свій бізнес, і в той же час ‒ це захоплюючі історії, які прекрасно скрасять дозвілля. Таке видання найкраще супроводжувати побажанням успіху, адже хто не мріє досягти у житті нових висот?
3. Книга Івана Буніна «Граматика любові» описує дуже зворушливу історію нещасливого кохання. Бунін оспівує це високе і прекрасне почуття, яке вдається пережити далеко не кожному. Книга намагається донести читачеві, що це почуття необхідно зберігати і оберігати, незважаючи ні на що. Саме таке побажання і буде доречно в тандемі з цим виданням.

Всі ці та багато інших книги можна знайти і придбати в каталозі бутика Fama. Приємних і безтурботних вам свят!

4.8