Іспанська таємниця


EL CASCO є виробником першокласних столового приладдя. Іспанська компанія була заснована в 1920 році й традиційно спеціалізувалася на виробництві вогнепальної зброї. Однак в 1929 році було ухвалене рішення розширити спектр своїх товарів, і крім револьверів EL CASCO стала випускати машинки для нумерації й маркування дати. Потім уже з'явилися степлери та інші канцелярські товари. Сьогодні компанія також робить різноманітні аксесуари й предмети інтер'єру.

Подарунки від EL CASCO

Ідеальна якість - це те, що відрізняє компанію EL CASCO на ринку. Продукція компанії якісна й надійна, і належить до категорії товарів представницького класу. Клієнти EL CASCO дуже вимогливі до себе й своїх аксесуарів, саме задоволення такої вимогливості й гарантує компанії затребуваність і повагу з боку своїх покупців. Аксесуари EL CASCO дивним чином сполучають у собі сучасну функціональність і традиційну строгість, стиль і вишуканість. Адже кожен аксесуар виготовляється вручну, що гарантує покупцеві володіння унікальним виробом. Сполучення таланту й професіоналізму гарантує успіх компанії. У виробництві використовуються сталь, мідь, хром, латунь а також натуральна шкіра. Кожен предмет колекцій полірується вручну й покривається трьома видами металів.

Елітні аксесуари EL CASCO вже зайняли свою нішу на ринку представницьких сувенірів преміум-класу. Вишуканість і стиль - саме так можна охарактеризувати головні риси клієнта бренду EL CASCO. Такий виріб, безумовно, свідчитиме про високий статус того, хто віддає свою перевагу EL CASCO.
 

Аксесуари El Casco на Fama - Unique Presents

 

4.3