Ідеї для подарунку на Міжнародний день дружби (30 липня)


Цицерон писав, що «виключити з життя дружбу – все одно що позбавити світ сонячного світла». З ним важко не погодитися: саме друзі допомагають нам з легкістю переносити невдачі та привносять у наше життя позитивні емоції. Хороший друг, якому Ви можете довіряти і в якому Ви впевнені на 100% - це безцінний дар.

Щорічно 30 липня відзначається Міжнародний день дружби. Це одне із наймолодших свят у календарі: цей день був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН лише 27 квітня 2011 року. Це чудовий привід ще раз нагадати своїм друзям про те, як багато вони значать для Вас, згадати спільні пригоди і посміятися над кумедними ситуаціями, яких у Вас, напевно, назбиралося чимало. А якщо раптом Ви не знаєте, що подарувати своєму другові, у нас є для Вас декілька ідей.

Відмінним обрамленням для Ваших спільних спогадів стане фотоальбом. Про вибір вишуканих фотоальбомів подбала студія Макей. Бездоганний і одночасно лаконічний дизайн зробить їх яскравою прикрасою для будинку і принесе задоволення під час перегляду фотографій.

Подарунок для друга

Щоб підібрати унікальний і незабутній подарунок, згадайте про Ваші спільні хобі. Можливо, в юності Ви разом грали в футбол чи в шахи, малювали, прогулювали уроки... Подарунок, який нагадає про Ваші спільні захоплення, не зможе не викликати приємну посмішку на обличчі близької Вам людини. А хіба не це головна мета подарунка?

А якщо Ви зараз, збираючись разом, із задоволенням можете випити по келиху віскі або вина і викурити сигару, тоді порадуйте Вашого друга аксесуаром для спільних захоплень. Друг-чоловік належним чином оцінить практичні фляги або розкішний х'юмідор. У свою чергу, подрузі можете сміливо презентувати оригінальний штопор або витончений декантер.

4.8